Σασμός - Το Λάθος Στη Συγκλονιστική Σκηνή Της Εκτέλεσης Του Καραπάνου Που Έκανε Μπαμ - Fanpage

Σασμός – Το Λάθος Στη Συγκλονιστική Σκηνή Της Εκτέλεσης Του Καραπάνου Που Έκανε Μπαμ

Μία από τις συγκλονιστικότερες σκηνές ελληνικής σειράς της φετινής σεζόν παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του «Σασμού», οι οποίοι παρά τα spoilers μόνο προετοιμασμένοι δεν αποδείχτηκαν για όσα θα διαδραματίζονταν.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς οι τηλεοπτικοί Βλάσσης Καραπάνος και Γεράσιμος Χριστογιάννης -κατά κόσμον Λάζαρος Γεωργακόπουλος και Αργύρης Πανταζάρας- οι οποίοι χάρισαν στο κοινό ένα ρεσιτάλ ερμηνείας που όμως… δεν στάθηκε αρκετό για να μην σχολιαστεί ένα πολύ συγκεκριμένο λάθος της συγκλονιστικής σκηνής κατά την οποία ο πρώτος μπαίνει μπροστά στις σφαίρες των εκτελεστών που ο ίδιος πλήρωσε να σκοτώσουν τον δεύτερο, πριν μάθει πως είναι γιος του.

Οι πυροβολισμοί ακούγονται. Ο Καραπάνος βγάζει το κράνος, πέφτει στο έδαφος και οι τηλεθεατές συνειδητοποιούν πως ο ισοβίτης μόλις θυσίασε τη ζωή του για να σώσει το παιδί του. Ο Γεράσιμος φτάνει, βλέπει τον πατέρα του στο έδαφος, καταλαβαίνει πως εκείνος έμαθε την αλήθεια για την ταυτότητά του και ξεκινά μία σκηνή που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό.

Ναι, όλοι συγκινήθηκαν. Η απορία, όμως, είναι μία και είναι εύλογη: Γιατί ο Χριστογιάννης βλέπει τον πατέρα του τραυματισμένο, ζωντανό, χτυπημένο από σφαίρες και… του πιάνει την κουβέντα;

Ο ίδιος δεν κάλεσε ποτέ ασθενοφόρο, παρά ξεκίνησε μία δακρύβρεχτη συζήτηση για τα οικογενειακά τους, χωρίς να μπει ποτέ στη διαδικασία να καλέσει σε βοήθεια!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το «πάρτυ» στο Twitter δεν άργησε να ξεκινήσει…

Αφήστε το σχόλιο σας: