Σάββας Πούμπουρας: Αυτός είναι ο λόγος που είπε δύο φορές όχι στο Survivor και ναι στο Nomads! - Fanpage

Σάββας Πούμπουρας: Αυτός είναι ο λόγος που είπε δύο φορές όχι στο Survivor και ναι στο Nomads!

Σε πολλούς φάνηκε πολύ περίεργο που ο Σάββας Πούμπουρας, ενώ δέχτηκε δύο προτάσεις για συμμετοχή του στο Survivor είπε όχι ενώ όταν του ζητήθηκε να πάει στο Nomads είπε ναι!

Ο λόγος είναι απλός και καθόλου… πολύπλοκος! Όπως ο ίδιος είπε πριν φύγει για τη Μαδαγασκάρη όπου βρίσκεται ήδη, η σχέση του με το φαγητό είναι… ερωτική! Δείτε τι αποκάλυψε ο ίδιος…

Κάπου διάβασα πως είχες πρόταση για να συμμετάσχεις στο Survivor και πέρσι αλλά και πρόπερσι, όμως αρνήθηκες. Ποιος ήταν ο βασικός λόγος;

Ένα θα σου πω: έχω ερωτική σχέση με το φαγητό. Όσο ενδιαφέρον και να είχε το υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού, η πείνα θα με δυσκόλευε πάρα πολύ.

Ακούγεται περίεργο, γιατί γυμνάζεσαι αρκετά και κάποιος θα υπέθετε πως κάνεις αυστηρή διατροφή…

Θα πω ψέματα αν πω ότι κάνω διατροφή. Απλά προσπαθώ να τρώω υγιεινά. Κάνω συχνά γεύματα και τρώω από όλα.

Αν η συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης είχε ένα πολύ καλό οικονομικό κίνητρο, για σένα δεν θα ήταν ένας λόγος να μπεις σε πειρασμό να νικήσεις την πείνα σου;

Η αλήθεια είναι πως για εμένα δεν είναι βασικός γνώμονας τα χρήματα ώστε να πάρω μια επαγγελματική απόφαση. Το πιο σημαντικό είναι να μου αρέσει πολύ αυτό που θα κάνω, να το πιστεύω πολύ. Παλιότερα είχα προτάσεις πολύ συμφέρουσες οικονομικά κι από άλλα κανάλια, είχα μια πολύ καλή πρόταση για την Κύπρο, καθώς και πρόταση πριν από δύο χρόνια για ένα μεγάλο πρότζεκτ με απίστευτη για τα δεδομένα της εποχής αμοιβή, τα οποία δεν αποδέχτηκα τελικά. Νομίζω πως αν κυνηγήσεις μόνο το χρήμα, θα είναι πολύ σύντομη η καριέρα σου. Οπότε πρέπει όλα να τα ζυγίζεις.

Καταλαβαίνω, αλλά ειδικά το Survivor, επειδή έχει το αγωνιστικό κομμάτι, για έναν active άντρα όπως εσύ θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πρόκληση.

Ίσως έχεις δίκιο, αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν το φαγητό, για να είμαι ειλικρινής!

Από το Nomads είχες πέρσι πρόταση να συμμετάσχεις;

Όχι, μάλλον μου το φύλαγαν για φέτος! (γέλια)

Τη στιγμή που θα κυκλοφορεί το τεύχος εσύ θα είσαι ήδη στη Μαδαγασκάρη. Πόσο διάστημα θα μείνεις εκεί;

Θα μείνουμε τρεις μήνες, εκατό μέρες.

Τι σε έκανε να πεις το «ναι» σε αυτή την τηλεοπτική πρόταση;

Είναι ένα πάρα πολύ δυνατό πρότζεκτ. Έχει να κάνει με φύση, αγωνίσματα και εγώ καλούμαι να το κατευθύνω, να το παρουσιάσω. Αναλαμβάνω ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του σόου κι αυτό για μένα ήταν πρόκληση. Έτσι, είπα στον ΑΝΤ1 το «ναι» με μεγάλη χαρά. Με το κανάλι έχουμε άψογες σχέσεις οι οποίες χτίστηκαν σε βάθος χρόνου – ήμουν στα backstage του Dancing With The Stars και είχαμε κάνει μαζί το Πλάκα Κάνεις. Χάρηκα πολύ όταν ήρθε η πρόταση, πρώτα από όλα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι και προσωπικό στοίχημα για εμένα, θέλω να πάει πολύ καλά.

Πώς θα είναι το φετινό Nomads;

Η καρδιά του Nomads θα χτυπά από τη Μαδαγασκάρη. Σε αντίθεση με τις Φιλιππίνες, όπου έγιναν τα γυρίσματα του προηγούμενου κύκλου, με τη Μαδαγασκάρη είμαστε στον ίδιο μεσημβρινό. Μπορεί να είναι 13 ώρες ταξίδι μέχρι εκεί, αλλά έχουμε την ίδια ώρα, οπότε είναι ιδανική συνθήκη ώστε η αποχώρηση κάθε εβδομάδας να προβάλλεται live. Αυτή είναι μία από τις βασικές αλλαγές στο νέο κύκλο.

Πηγή: People

Αφήστε το σχόλιο σας: