Σία Κοσιώνη: Ο γιος τους έγινε τεσσάρων ετών και όπως ήταν φυσικό, του έστειλαν τους πιο θερμές ευχές τους και διαδικτυακά. - Fanpage

Σία Κοσιώνη: Ο γιος τους έγινε τεσσάρων ετών και όπως ήταν φυσικό, του έστειλαν τους πιο θερμές ευχές τους και διαδικτυακά.

Ξεχωριστό ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τον Δήμο Μπακογιάννη, τον γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη, καθώς είχε τα γενέθλιά του.

Ο γιος τους έγινε τεσσάρων ετών και όπως ήταν φυσικό, του έστειλαν τους πιο θερμές ευχές τους και διαδικτυακά.

Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία του γράφοντας:

«Δεν μπορώ να χαμηλωσω τα κύματα που θα συναντήσεις στη ζωή σου. Μπορώ όμως να σε μάθω να κουμαντάρεις. Γερά το τιμόνι μικρέ μας καπετάνιε και προσω ολοταχώς! Να είσαι γερός, να ονειρεύεσαι, να ταξιδεύεις, να γελάς και να έχεις πάντα ανοιχτό ορίζοντα! #happybirthday #birtday #birthdayboy #mylove #myboy #4».

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

Όμως και ο Δήμαρχος Αθηναίων ευχήθηκε στον γιο του αναρτώντας μια φωτογραφία που είναι μαζί του γεμίζοντάς τη καρδιές:

«Και όοοοοοοοοοολος αυτός ο κόσμος περιμένει εσένα και τα αδέρφια σου να τον ανακαλύψετε! Χρόνια πολλά Δημούλη!»

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis)

Γενικά το ζευγάρι προσπαθεί να μην υπερεκθέτει τον γιο του στα social media γι΄αυτό και οι αναρτήσεις που κάνει με τον μικρό Δήμο δεν είναι πολλές.

Καθώς όμως το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Δήμος είχε την τιμητική του, η μαμά του έκανε ακόμα μια δημοσίευση δείχνοντας το παιχνίδι που έφτιαξε μαζί του χωρίς βέβαια να παραλείψει να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση « Χτίζοντας υπομονή».

Αφήστε το σχόλιο σας: