Σπύρος Παπαδόπουλος: Το Τέλος Του «Στην Υγεια Μας», Το Πρόβλημα Υγείας Και Η Νέα Θεατρική Παράσταση - Fanpage

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το Τέλος Του «Στην Υγεια Μας», Το Πρόβλημα Υγείας Και Η Νέα Θεατρική Παράσταση

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το Τέλος Του «Στην Υγεια Μας», Το Πρόβλημα Υγείας Και Η Νέα Θεατρική Παράσταση

Για την προσωπική του ζωή και τους γάμους του, το τέλος του στην «Υγειά μας ρε παιδιά» αλλά και για το πώς αντιμετώπισε τον καρκίνο, μίλησε o Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη», όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως έχει υπάρξει άπιστος.

«Ήμουν φανατικά εναντίον του γάμου κι έκανα δύο. Ήμουν εναντίον των μακρόβιων σχέσεων κι έκανα δυο τρεις πολύ μεγάλες, δυνατές και σπουδαίες. Πριν από τον γάμο μου με την Αθηνά Τσιλύρα, υπάρχει ακόμη ένας γάμος. Ούτε ξέρω πώς παντρευόμουν, γινόταν συνήθως για χατίρια άλλων», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, αφού σημείωσε πως «ο άντρας δεν μπορεί να κρυφτεί όταν του φύγει η ερωτική επιθυμία», εκμυστηρεύτηκε πως αν και προσπαθούσε, ο ίδιος δεν υπήρξε πιστός, ωστόσο αργότερα είχε τύψεις και ήταν χάλια.

«Μη φανταστείς ότι υπήρξα πιστός άνθρωπος, προσπαθούσα. Δεν έκανα εύκολα την απιστία, αντιστεκόμουν πολύ. Έπρεπε να είναι κάτι που μου αρέσει τρομερά και μου μουδιάζει το σώμα και τότε έλεγα δεν γίνεται, πρέπει να το κάνω. Δεν έλεγα ότι απάτησα, ήταν κρυφό. Ποτέ δεν γύρισα χωρίς ενοχές πίσω, ήμουν χάλια. Με καταλάβαινα από τα ηλίθια μάτια μου. Αλλά την επόμενη το ξαναέκανα, όχι συχνά», πρόσθεσε.

Για το στην «Υγειά μας ρε παιδιά», ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως ξύπνησε χαράματα στη Νάξο μια μέρα και αποφάσισε «τέλος», ενώ άφησε αιχμές για «μια κυρία που μας έκοψε χωρίς να προλάβουμε να χαιρετήσουμε».

«Προσπαθώ να ακούω την αλήθεια μέσα μου. Ξύπνησα στη Νάξο στις 05:30 κι έγραψα ότι είναι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο κι είχαμε άλλα τρία και μία κυρία μάς τα έκοψε. Κυρία καταχρηστικός όρος… δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε. Υπέβοσκε κάτι στην ψυχή μου γιατί γίνονταν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου. Αλληθωρίζαμε λίγο προς τα νούμερα τα οποία δεν κοιτούσα ποτέ. Εγώ ήθελα να παρουσιάζω τα τραγούδια που μεγάλωσα και να μαθαίνουν οι πιτσιρικάδες τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη. Γίνονταν όλο και πιο πολλές παρεκκλίσεις τα δύο τελευταία χρόνια και δεν ήθελα να έρθω σε ρήξη… Δεν προβλήθηκαν οι εκπομπές. Στην τηλεόραση δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που είναι άσχετοι με το αντικείμενο, δεν αγαπούν και δεν σέβονται», τόνισε.

Καταλήγοντας, μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Έγινα πραγματιστής κι είπα ότι θα το διαχειριστώ. Είχα ψυχραιμία. Ήταν πολύ δύσκολος κι επικίνδυνος καρκίνος. Ο γιατρός μού είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι, μπορεί να έχεις τρεις μήνες ζωής. Ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό. Αν είχαν βγει έξω τα καρκινικά κύτταρα, ήταν τελειωμένο. Αφαιρέσαμε το νεφρό όπως ήταν», είπε.

Αφήστε το σχόλιο σας: