Στέλιος Παρλιάρος: Τα Παιδικά Χρόνια Στην Κωνσταντινούπολη, Η Καριέρα Στη Ζαχαροπλαστική Και Ο Θάνατος Του Πατέρα Του Από Μελαγχολία - Fanpage

Στέλιος Παρλιάρος: Τα Παιδικά Χρόνια Στην Κωνσταντινούπολη, Η Καριέρα Στη Ζαχαροπλαστική Και Ο Θάνατος Του Πατέρα Του Από Μελαγχολία

Στέλιος Παρλιάρος: Τα Παιδικά Χρόνια Στην Κωνσταντινούπολη, Η Καριέρα Στη Ζαχαροπλαστική Και Ο Θάνατος Του Πατέρα Του 

«Ο πατέρας μου πέθανε από μελαγχολία – Δεν έζησε να δει την επιτυχία μου» – Ο Στέλιος Παρλιάρος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στην «Ελένη» για τα παιδικά του χρόνια στην Κωνσταντινούπολη και την απώλεια του πατέρα του.

«Ως παιδί δεν αγαπούσα το διάβασμα και το σχολείο. Ο πατέρας μου ήταν φίλος μου, δεν με πίεσε ποτέ. Οφείλω στους γονείς μου ότι βρήκα τον δρόμο μου. Η μητέρα μου ήταν άγια», είπε αρχικά.

«Ήρθα στην Αθήνα όταν ήμουν δέκα ετών. Έμενα στη νονά μου και επισκεπτόμουν την Κωνσταντινούπολη στις γιορτές. Ο πατέρας μου ήρθε με το ζόρι στην Ελλάδα. Πέθανε από μελαγχολία στα 67 του. Ο άνθρωπος που με στήριξε, ο πατέρας μου, δεν έζησε να δει την επιτυχία μου», πρόσθεσε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στα σκαμπανεβάσματα στην καριέρα του.

«Παραλίγο να μπω φυλακή λόγω χρεών προς το Δημόσιο. Κρυβόμουν στην τουαλέτα του μαγαζιού μου για να μην με συλλάβουν οι αστυνομικοί», αποκάλυψε.

Μάλιστα, όπως τόνισε, τα πράγματα έφτασαν και σε κρίσιμο σημείο: «Ήμουν τόσο κουρασμένος από τη δουλειά που κινδύνευσα να σκοτωθώ σε τροχαίο».

Δείτε όσα εξομολογήθηκε:

Αφήστε το σχόλιο σας: