Συγκλονίζει Η Αγγελική Νικολούλη: «Έχω Δεχτεί Απειλές – Με Σημάδευε Όπλο Όταν Είχα Αγκαλιά Τον Γιο Μου» - Fanpage

Συγκλονίζει Η Αγγελική Νικολούλη: «Έχω Δεχτεί Απειλές – Με Σημάδευε Όπλο Όταν Είχα Αγκαλιά Τον Γιο Μου»

Συγκλονίζει Η Αγγελική Νικολούλη: «Έχω Δεχτεί Απειλές – Με Σημάδευε Όπλο Όταν Είχα Αγκαλιά Τον Γιο Μου»

Σοκάρει η εξομολόγηση της Αγγελικής Νικολούλη για την στιγμή που δέχθηκε απειλή με όπλο ενώ είχε στην αγκαλιά της τον γιο της..

Η Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ, ειδικά το τελευταίο διάστημα μονοπωλούν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον, αφού η εκπομπή στην υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών κοριτσιών έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην εξέλιξη της έρευνας. Μάλιστα, κάθε Παρασκευή το Φως στο Τούνελ καθηλώνει το κοινό που περιμένει τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση, χαρίζοντας στην εκπομπή απίστευτα νούμερα τηλεθέασης, ενώ είναι και στα πρώτα trends στο Twitter παγκοσμίως.

Ωστόσο, αυτή η επαγγελματική επιτυχία της Αγγελικής Νικολούλη και η σημαντική συμβολή της στη διαλεύκανση πολύ δύσκολων υποθέσεων και εγκλημάτων, φαίνεται πως έχουν το τίμημά τους, με την δημοσιογράφο να έχει δεχθεί στο παρελθόν απειλές για τη ζωή της.

Αγγελική Νικολούλη: Έχω δει όπλο να με σημαδεύει, ενώ κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά

Η Αγγελική Νικολούλη σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU μιλά για επιθέσεις που έχει δεχθεί και σοκάρει.

«Έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου, αλλά και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει, ενώ κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, όμως συνεχίζω», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν θα έκανε κάτι άλλο στην τηλεόραση, απάντησε πως «σαφέστατα και είχα προτάσεις για κάτι διαφορετικό όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τις αρνήθηκα. Νιώθω ταγμένη στην έρευνα και στο να βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ την κοινωνία».

Τέλος, σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης και αν την επηρεάζουν, η Αγγελική Νικολούλη ξεκαθάρισε ότι «όταν έχεις να κάνεις με τις ψυχές των ανθρώπων τα νούμερα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά, φέτος σε μια ανταγωνιστική σεζόν το Τούνελ είναι πρώτο. Σίγουρα μια καλή τηλεθέαση φέρνει διαφήμιση και ενισχύει τη διάρκεια μιας εκπομπής».

Αφήστε το σχόλιο σας: