Συγκλονίζει Ο Στέφανος Κορκολής Για Τη Μάχη Του Με Τον Καρκίνο – «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» - Fanpage

Συγκλονίζει Ο Στέφανος Κορκολής Για Τη Μάχη Του Με Τον Καρκίνο – «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Συγκλονίζει Ο Στέφανος Κορκολής Για Τη Μάχη Του Με Τον Καρκίνο – «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Ο Στέφανος Κορκολής συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τη μάχη του με τον καρκίνο στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη.

Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας του, τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Σε σύγκριση με ανθρώπους που έχουν πολύ βαριές μορφές, αισθάνομαι περίεργα να λέω ότι είμαι βαριά ή ότι έχω κάτι. Είναι βασανιστικό και αγχωτικό γιατί έρχεται και φεύγει. Όταν πήγαινα για θεραπείες και έβλεπα γύρω μου άλλους ανθρώπους, έκανα τον σταυρό μου. Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να χρειαστεί να κάνω μία επέμβαση, αλλά είμαι πλήρως προετοιμασμένος για αυτό, ψυχολογικά εννοώ. Ήδη έχω κάνει τέσσερα χειρουργεία αλλά θα συνεχίσω να παλεύω», είπε αρχικά ο Στέφανος Κορκολής.

«Στην αρχή έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν υπήρχε ψυχραιμία. Και όταν μου ξαναχτύπησε την πόρτα, πάλι αγχώθηκα γιατί ήταν σύντομη η επιστροφή του», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Ο Στέφανος Κορκολής θέλησε μέσα από τη δική του εμπειρία να περάσει και το δικό του μήνυμα για τον υπόλοιπο κόσμο τονίζοντας: «Θέλω να πω σε όποιον καπνίζει, να το κόψει, γιατί εγώ το έπαθα από αυτό. Κάπνιζα πέντε πακέτα την ημέρα. Ήμουν με ένα τσιγάρο μόνιμα στο στόμα και μου έλεγαν θα πάθεις αυτό και έλεγα έλα μωρέ εντάξει».

Αφήστε το σχόλιο σας: