Θανάσης Ευθυμιάδης: «Ήθελα Να Έχω Κορίτσια Για Να Δω Αυτό Το Θαύμα Που Λέγεται Γυναίκα Από Γεννησιμιού Του» - Fanpage

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Ήθελα Να Έχω Κορίτσια Για Να Δω Αυτό Το Θαύμα Που Λέγεται Γυναίκα Από Γεννησιμιού Του»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Ήθελα Να Έχω Κορίτσια Για Να Δω Αυτό Το Θαύμα Που Λέγεται Γυναίκα Από Γεννησιμιού Του»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τόνισε μεταξύ άλλων πως το μονοπάτι που βαδίζει είναι πολύ όμορφο αλλά και δύσκολο. Όλα όσα δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός στην Δέσποινα Καμπούρη για την απόφαση να αλλάξει ριζικά την ζωή του.

Σε ό,τι αφορά τη σύζυγό του, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέφερε πως με την γνωριμία και ύστερα τον ερχομό των παιδιών τους, έπρεπε ο ίδιος να πάρει σημαντικές αποφάσεις στη ζωή του.

«Η επαγγελματική καταξίωση ήρθε και τη χόρτασα. Δεν ξέρω αν δεν το είχα χορτάσει, αν θα το παρατούσα τόσο εύκολα» εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός.

Όπως λέει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, έκανε τις συνθήκες εργασίας να μην έχουν πλέον τη χαρά των προηγούμενων χρόνων, ενώ η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά αποτέλεσε ένα σημάδι για εκείνον πως έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης.

«Δεν ήθελα να κάνω κάτι που να ταΐζει το φόβο και τη λαγνεία των ανθρώπων» λέει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως λέει πραγματοποιήθηκαν οι προσευχές του και απέκτησε κορίτσια για να δει «αυτό το θαύμα που λέγεται γυναίκα από γεννησιμιού του». Ο ίδιος ήταν παρών και στις δύο γέννες. «Με την Άννα είμαστε μαζί 16 χρόνια. Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη» δηλώνει.

Δες όλα όσα εξομολογήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην κάμερα του «Πάμε Δανάη»:

Αφήστε το σχόλιο σας: