Την έφαγε το κακό το μάτι: Η τεράστια αλλαγή της Ηλιάνας που… τρέλανε το Twitter (Vid) - Fanpage

Την έφαγε το κακό το μάτι: Η τεράστια αλλαγή της Ηλιάνας που… τρέλανε το Twitter (Vid)

To πρόσωπο που έχει ξεχωρίσει περισσότερο και έχει απασχολήσει πιο πολύ ακόμα και από τις παίκτριες, στη νέα σεζόν του «Next Top Model» είναι αδιαμφισβήτητα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μία δημοσιότητα που κέρδισε η ίδια πέρα από την ομορφιά της λόγω των απαντήσεών της σε ό,τι άκουγε.

Η Ηλιάνα τα έχει κάνει όλα, ό,τι και αν άκουσε στις οντισιόν από τα νέα κορίτσια και αυτό έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες αντικείμενο σχολιασμού και σάτιρας στα social media.

Η διακωμώδηση αυτή φαίνεται ότι μάλλον «μάτιασε» την πρώην Σταρ Ελλάς αφού στην πρώτη δοκιμασία των κοριτσιών που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι εμφανίστηκε και ξεκίνησε να εξηγεί το concept με μία μικρή αλλαγή σε σχέση με ό,τι την είχαμε συνηθίσει. Την φωνή της.

Το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μόδας ξεκίνησε να μιλάει με μία μπάσα φωνή, αρκετά βραχνιασμένη και φυσικά αυτό δεν μπορούσε παρά να γίνει το θέμα της βραδιάς στο Twitter.

Κατά διαβολική σύμπτωση οι κοπέλες έπρεπε να φωτογραφιθούν σε μία μπανιέρα με κρύο νερό και όταν κάποια από αυτές διαμαρτυρήθηκε η Ηλιάνα την ενημέρωσε ότι η ίδια έχει κάνει φωτογράφιση στο «Μουσείο Πάγου». Ακόμα και κρυωμένη δεν ξεχνάει ποια είναι.

Πηγή; dailymedia.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: