Το ‘ριξε στο μπάσκετ: Από τη μόδα και το GNTM σε αστέρι των παρκέ (Pics) - Fanpage

Το ‘ριξε στο μπάσκετ: Από τη μόδα και το GNTM σε αστέρι των παρκέ (Pics)

Mε ένα χόμπι του θα ασχολείται πλέον ερασιτεχνικά με μεγαλύτερο ανταγωνισμό, ο Δημήτρης Σκουλός, ο αυστηρός κριτής που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star.

O διακεκριμένος φωτογράφος φόρεσε την μπασκετική του στολή και ως μέλος της οικογένειας του Star ξεκίνησε να παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα τύπου στο μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Σκουλός έδειξε ότι έχει παραπάνω από ένα ταλέντα και απέδειξε ότι μπορεί να είναι καλός τόσο στην φωτογραφία όσο και στα μπασκετικά παρκέ.

Οι παίκτες του Star νίκησαν για δεύτερη φορά φέτος τη NOVA με 59-44 και συνεχίζουν τη νικηφόρα πορεία τους στην δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Τύπου, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο κριτής του GNTM ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του γηπέδου.

Για την ιστορία τα στατιστικά του αγώνα ήταν τα παρακάτω:

NOVA-STAR 44-59

Δεκάλεπτα: 8-16, 13-11, 9-20, 14-12

NOVA (ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ) Στρούμπος 3 (1), Δούκας 3 (1), Βόπης 15, Αυγουλής, Συρίγος 5, Μιχούδης 4 (1), Γαβαλάς, Παρασκευάς 4, Βλάχος 10 (1).

STAR (ΣΟΥΚΑΣ) Ντάλλας 2, Παναγιωτόπουλος, Ζάχαρης, Λειβάδης, Σούκας, Πρωτόπαπας 17 (3), Θέος 26 (2), Αυγέρης 4, Σκουλός 6, Θανάσογλου 4, Σωτηρόπουλος.

Πηγή: dailymedia.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: