Το Τατουάζ: Απόφαση – βόμβα για το μέλλον της σειράς - Fanpage

Το Τατουάζ: Απόφαση – βόμβα για το μέλλον της σειράς

Ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν η σειρά «Τατουάζ» που μεταδίδεται στον ALPHA.

Η δημοφιλής σειρά έχει κατακτήσει το κοινό και σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Η απόφαση πάρθηκε από τους τρεις δημιουργούς της σειράς Ανδρέα Γεωργίου (παραγωγός, σκηνοθέτης, πρωταγωνιστής), τον Κούλλη Νικολάου (πρωταγωνιστής, παραγωγός) και την σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου.

Οι τρεις δημιουργοί της σειράς είχαν συνάντηση το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου όπου πάρθηκε και η απόφαση για ολοκλήρωση της σειράς. Είχαν προηγηθεί αρκετές συζητήσεις και τελικά η δημοφιλής σειράς θα ολοκληρωθεί προτού αρχίσει να κουράζει τους τηλεθεατές.

Έτσι το Τατουάζ θα ρίξει οριστικούς τίτλους τέλους το καλοκαίρι.
Όπως αναφέρει το ethnos.gr μετά την απόφαση των συντελεστών της σειράς ο Κούλης Νικολάου επικοινώνησε αμέσως με τον Alpha και συγκεκριμένα με την διευθύντρια προγράμματος Λυδία Μιχαήλ, το στέλεχος του προγράμματος Κώστα Σούσουλα αλλά και την υπεύθυνη μυθοπλασίας του καναλιού Δήμητρα Κωστοπούλου. Εν συνεχεία και για να μην υπάρξουν διαρροές εστάλη mail σε όλους τους συντελεστές της σειράς συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών.

«Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το «Τατουάζ» μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που συνυπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

Οι συντελεστές της σειράς έχουν συμβόλαιο με το κανάλι που ολοκληρώνεται τη φετινή σεζόν.

via

Αφήστε το σχόλιο σας: