ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτοί κερδίζουν το αυριανό αγώνισμα επάθλου! - Fanpage

ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτοί κερδίζουν το αυριανό αγώνισμα επάθλου!

Survivor spoiler: Επιστρέφει το Survivor, μετά από τρεις ημέρες, την Κυριακή με αγώνα επάθλου φαγητού αλλά και πολλές πολλές αλλαγές! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν άκρως επεισοδιακή με δύο αποχωρήσεις. Αρχικά ήταν η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου που έφυγε από μόνη, λόγω των συνεχόμενων προβλημάτων με την υγεία της, ενώ στο τέλος της εβδομάδας έφυγε ο Περικλής Κονδυλάτος, όπως αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό! Δύο παίκτες που σημάδεψαν με την παρουσία τους το φετινό Survivor αποτελούν παρελθόν. Ωστόσο οι εξελίξεις είναι τέτοιες που γρήγορα θα ξεχαστούν!

Και το λέμε αυτό διότι στο επεισόδιο της Κυριακής (21/02) θα δούμε 5 νέους παίκτες να μπαίνουν στο Survivor! Το επεισόδιο αυτό θα αποτελεί περισσότερο ριάλιτι παρά αγωνιστικό show! Η αντίδραση της Μαριαλένας στην είσοδο του πρώην της, Σάκη Κατσούλη είναι αυτό που περιμένουμε όλοι και σίγουρα θα ξεχωρίσει! Ωστόσο μέσα σ’ όλα έχουμε και έπαθλο φαγητού!

Επίσης δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τη δομή των νέων ομάδα από την Κυριακή και μετά! Σίγουρα στη μπλε ομάδα θα μπουν οι Σάκης Κατσούλης και Χριστίνα Κεφαλά, όμως δενγνωρίζουμε που θα πάνε οι άλλοι τρεις παίκτες!

Νικητές: ΜΠΛΕ (1η πληροφορία, μπορεί να αλλάξει)

Πάντα σας μεταφέρουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη!

Δείτε το trailer:

 

Αφήστε το σχόλιο σας: