Γιώργος Κοψιδάς για τα αρνιά που σουβλίζουμε: «Είναι ένα μωρό 2 μηνών, έχει συναισθήματα δεν είμαι εμπόρευμα» - Fanpage

Γιώργος Κοψιδάς για τα αρνιά που σουβλίζουμε: «Είναι ένα μωρό 2 μηνών, έχει συναισθήματα δεν είμαι εμπόρευμα»

Toν μάθαμε μέσα από το Survivor οι περισσότεροι και πρόκειται για τον ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά ο οποίος με μια ανάρτησή του θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τις ημέρες του Πάσχα και να πει πόσο λάθος θεωρεί το έθιμο του σουβλίσματος του αρνιού και γενικά την κρεατοφαγία.

To 2019 είχε δηλώσει για αυτή του την απόφαση:

«Έγινα vegan γιατί πριν από 6 χρόνια έγινε μέσα μου ένα κλικ και συνειδητοποίησα ότι είμαι ηθικός αυτουργός σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας. Το ότι σκλαβώνουμε, εκτρέφουμε, αναπαράγουμε με πολύ άσχημο τρόπο ζώα για να τρεφόμαστε. Ο άνθρωπος – και δεν το λέω εγώ, το λένε επιστημονικές έρευνες – είναι από τη φύση του φυτοκαρποφάγο ζώο»

Αυτή τη φορά ο Γιώργος έγραψε κάτω από αυτή τη φωτογραφία: “Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο… είναι ένα μωρό 2 μηνών. Είναι μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει, να παίξει, να χαρεί! Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα! Δεν είναι πράγμα, δεν είναι εμπόρευμα! Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο! Καλή Ανάσταση ενσυναίσθησης και ανάταση ψυχής σε όλους μας! #veganfortheanimals #govegan #loveanimals #empathy #compasion #love #animalsliberation #kopsidasvegan”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Kopsidas official (@georgekopsidas)

Πηγή: tilestwra.com

Αφήστε το σχόλιο σας: