Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Τριαντάφυλλος επειδή βλέπει ότι δεν φέρνει νίκες, ήταν στρατηγικό όλο αυτό με τους τραυματισμούς του. Είναι ένα ψέμα» - Fanpage

Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Τριαντάφυλλος επειδή βλέπει ότι δεν φέρνει νίκες, ήταν στρατηγικό όλο αυτό με τους τραυματισμούς του. Είναι ένα ψέμα»

Όσα είπε για τον Τριαντάφυλλο στο Love It : «Αγωνιστικά ο Τριαντάφυλλος είναι “παλτό” δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα του. Είναι ένας μοντέρνος Καραγκιόζης γι’ αυτό τον κρατάει ο κόσμος.

Δεν μιλούσε με τους ανθρώπους στην παραλία, μιλούσε με τους φοίνικες. Ήθελε να κλέψει τηλεοπτικό χρόνο. Όσο ήταν ο Παππάς μέσα έπαιρνε φόρα, ένιωθε δυνατός ή τον παρέσερνε ο Παππάς, δεν ήθελε καν να τον κοιτάμε. Ήταν απότομος. Όταν έφυγε ο Αλέξης γύρισε την μπιφτέκα και ήταν άλλος άνθρωπος, μέσα στη γλύκα και το μέλι. Επειδή βλέπει ότι δεν φέρνει νίκες ήταν στρατηγικό όλο αυτό με τους τραυματισμούς του. Είναι ένα ψέμα. Έλεγε ότι πονάει αλλά στο κατοστάρι έτρεξε σαν λαγός. Κρυβόταν πίσω από το πόδι του. Δεν θα φτάσει στον τελικό, ο κόσμος δεν είναι τυφλός ούτε χαζός».

Μίλησε ακόμα για την απόπειρα δωροδοκίας του Τριαντάφυλλου προς τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο. «Δεν μου έχει κάνει ποτέ καμία τέτοια πρόταση. Τα δύο παιδιά αμέσως τον κρατήσανε σε απόσταση. Κακά τα ψέματα ο μισθός του στο παιχνίδι ήταν ψηλός, είναι όμως λάθος» είπε.

Αναφέρθηκε και στο περιστατικό του αν έκλεψαν ή όχι φαγητό ο Κόρομι και ο Ασημακόπουλος. «Κάτι βρήκανε που δεν έπρεπε να το βούρνε. Τους πιάσανε και όταν πήγαν να τους τιμωρήσουν, ο Τριαντάφυλλος είπε “δεν φταίω, να τιμωρηθούν αυτοί” και τους έδωσε. Ήταν όμως μαζί τους όταν το βρήκαν. Ο Τριαντάφυλλος με τον Ασημακόπουλο δεν θα τα βρουν ποτέ».

 

Αφήστε το σχόλιο σας: