Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το πρώτο του μήνυμα από τη Μαδαγασκάρη, λίγο πριν μπει στο Nomads - Fanpage

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το πρώτο του μήνυμα από τη Μαδαγασκάρη, λίγο πριν μπει στο Nomads

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρίσκεται ήδη, μαζί με άλλους επτά πρώην Survivors στη Μαδαγασκάρη. Λίγο πριν μπει στο Nomads, θέλησε να στείλει το πρώτο του μήνυμα μέσω των social media.

Ο δυναμικός παίκτης των Εισβολέων όπως ονομάζεται η νέα ομάδα του reality περιπέτειας του ΑΝΤ1 έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δίπλα από τη φωτογραφία του μαζί με τους συμπαίκτες του:

«Μια καινούργια περιπέτεια αρχίζει και πάλι, είμαι σίγουρος πως κανείς δεν το περίμενε, ούτε εγώ ο ίδιος θα μπορούσα να φανταστώ ότι μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα θα έβαζα τον εαυτό μου σε ακόμα μια δύσκολη δοκιμασία.

Αυτή όμως ήταν και η μεγαλύτερη πρόκληση, μετά από ούτε πέντε μήνες, με τις δυνάμεις που έχω καταφέρει να ξανά συγκεντρώσω αλλά και με την εμπειρία που πλέον έχω, να δώσω και πάλι ό,τι έχω για να επιβιώσω και να αγωνιστώ σε κάτι όμοιο αλλά την ίδια στιγμή τόσο πολύ διαφορετικό, όμως πάνω απ’ όλα να ταξιδέψω και να ευχαριστηθώ μέσα από ακόμα ένα παιχνίδι! Σας ευχαριστώ όλους που με υποστηρίζετε για άλλη μια φορά και δεν ξεχνώ πως εσείς μεγιστοποιείτε τη δύναμη μου!».

Πηγή gossip-tv.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: