Ο Δημήτρης Μακρόπουλος αποκαλύπτει τα πάντα για το ξύλο Κρις - Άλεξ στον φύλακα - Fanpage

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος αποκαλύπτει τα πάντα για το ξύλο Κρις – Άλεξ στον φύλακα

Survivor: Δείτε τι απάντησε πρώην παίκτης της μπλε ομάδας

Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης αποτελούν εδώ και καιρό τα «μαύρα πρόβατα» στη μπλε ομάδα. Ο λόγος είναι το παράπτωμά τους πριν αρκετές μέρες. Οι δύο παίκτες είχαν εξαφανιστεί για ώρες από την καλύβα και όταν γύρισαν είπαν πως χάθηκαν, όμως άλλα ακούστηκαν για την απουσία τους.

Προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε 100% την αλήθεια, όμως οι δυο παίκτες πήγαν σε κοντινό ξενοδοχείο με σκοπό να βρουν φαγητό και μάλιστα ακούστηκε σε κάποια Μέσα πως χτύπησαν τον σεκιουριτά.

Η παραγωγή τιμώρησε τους δύο παίκτες για εκείνο το περιβόητο βράδυ, όμως η υπόλοιποι στην ομάδα τους το κρατάει… μανιάτικο. Αλέξης και Κρις έχουν σηκώσει το δικό τους μπαϊράκι και το αποκορύφωμα θα γίνει σήμερα.

Πάμε όμως σε αυτό το περιστατικό που τους «στιγμάτισε». Ποια είναι η αλήθεια; Ο Δημήτρης Μακρόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το αν χτύπησαν σεκιουριτά, η απάντηση του πρώην παίκτη των μπλε ήταν πως αυτό είχε ακούσει ο Τζέιμς γι’ αυτό και τους έβαλε στο περιθώριο, χωρίς ωστόσο να έχουν αποδείξεις πως πράγματι είχε συμβεί αυτό!

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: