ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτοί κερδίζουν το σημερινό αγώνισμα επάθλου! - Fanpage

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτοί κερδίζουν το σημερινό αγώνισμα επάθλου!

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, σήμερα 7/4 έρχονται τα χειρότερα! Η ημέρα της αποχώρησης είναι και η πιο σημαντική, κι αυτή που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερη νούμερα τηλεθέασης. Ο ΣΚΑΙ έχει στοιχηματίσει πολύ σε αυτήν αφού εχθές έχασε για πρώτη φορά την πρωτιά από το MasterChef και… κάτι πρέπει να κάνει επειγόντως γι’ αυτό!

Όπως είδαμε και στο trailer ο Αλέξης Παππάς αρχίζει και τσακώνεται σαν το… κοκόρι με τον Τζέιμς Καφετζή! Ξέρει τι κάνει, οι πράξεις του δεν γίνονται τυχαία, έχει αρχή μέσα και τέλος το σκεπτικό του και το έχει αποδείξει πολλές φορές.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ SURVIVOR

Το θέμα είναι, θα προλάβει να τελειοποιήσει τον σκοπό του και να φτάσει τον στόχο του; Γιατί σύμφωνα με την ψηφοφορία του Youweekly.gr έχει πολλές πιθανότητες να αποχωρήσει απόψε από το παιχνίδι!

Για το σίγουρο spoil, με το ποιος αποχωρεί, το Youweekly.gr θα επανέλθει σε λίγο! Τώρα το θέμα μας είναι η νίκη…

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 7/4 στο Survivor

Απόψε οι νέοι Μπλε και οι νέοι Κόκκινοι θα ριχθούν σε έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης για να καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο! Θέλει πολύ αντοχή, πολύ ταχύτητα και πολύ υπομονή με τον στόχο γιατί σήμερα είναι αρκετά δύσκολος! Και ξέρουμε πως όλα στον στόχο κρίνονται κατά κύριο λόγο…

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ SURVIVOR

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr σήμερα τη νίκη παίρνουν οι Μπλε! Σας το έχουμε ξαναπεί πως αυτό το έπαθλο είναι ταγμένο στους Μπλε, έτσι μας είπε ο άνθρωπός μας τουλάχιστον!

Θα επανέλθουμε και για το ποιος αποχωρεί φυσικά! Απλά καταλαβαίνετε, η Τετάρτη είναι δύσκολη μέρα, θέλουμε λίγο χρόνο παραπάνω αλλά εδώ θα είμαστε να τα πούμε όλα!

Αφήστε το σχόλιο σας: