"Τα παιδιά με έβριζαν, με χλεύαζαν, με ειρωνευόντουσαν...": Το πρώτο μήνυμα της Μαριάνθης μετά την αποχώρησή της από το Survivor! - Fanpage

“Τα παιδιά με έβριζαν, με χλεύαζαν, με ειρωνευόντουσαν…”: Το πρώτο μήνυμα της Μαριάνθης μετά την αποχώρησή της από το Survivor!

Survivor 4: Λίγο μετά την προβολή της χθεσινής της συνέντευξής της στον ΣΚΑΪ, η Μαριάνθη Κάσδαγλη άνοιξε ξανά το κινητό της και έκανε τις πρώτες της αναρτήσεις στα Instagram Stories της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ευχαρίστησε τον κόσμο που την υποστήριξε μέσα στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε επίσης: “Λοιπόν μόλις έχω πάρει το κινητό στο χέρι μου. Έτρεξα να βγάλω κατευθείαν Story. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα ωραία σας λόγια, για όλες αυτές τις φορές που με στηρίξατε μέσα στο παιχνίδι. Ήθελα να μείνω πάρα πολύ και αυτή τη φορά. Βέβαια δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα, δεν πειράζει.

Επίσης, για κάτι αρνητικά σχόλια που είδα κάτω από τη συνέντευξη στο Love It, σχετικά με αυτά που είπα για τα παιδιά, ήθελα να πω ότι τα παιδιά με έβριζαν, με χλεύαζαν, με ειρωνευόντουσαν, εγώ απλά είπα πως έχουν τα πράγματα και κάποιες αλήθειες και αυτό ενόχλησε…”.

 

Αφήστε το σχόλιο σας: