Το αφεντικό τρελάθηκε για την τηλεθέαση: Δεκαπλασιάζει τα έπαθλα στο Survivor ο Τούρκος παραγωγός (Vid) - Fanpage

Το αφεντικό τρελάθηκε για την τηλεθέαση: Δεκαπλασιάζει τα έπαθλα στο Survivor ο Τούρκος παραγωγός (Vid)

Τα πάντα φαίνεται πως είναι ικανός να κάνει ο Τούρκος παραγωγός για να σώσει τον τρίτο κύκλο του Survivor, ο οποίος αν και ξεκίνησε με πολλές αλλαγές φαίνεται πως δεν έχει πείσει το ελληνικό κοινό.

Πέρα από την επιστροφή παικτών όπως η Κατερίνα Δαλάκα και η προσθήκη γνωστών αθλητών όπως ο Πάτρικ Ογκουνσότο, ο Acun αποφάσισε να μεγαλώσει και τα δώρα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Εκεί που όλοι γνωρίζαμε ότι δίνει ένα αυτοκίνητο ανά μία σεζόν, το αφεντικό τρελάθηκε και δεκαπλασίασε τα δώρα δίνοντας 10 αυτοκίνητα, ένα για κάθε εβδομάδα που απομένει.

«Την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστείτε ξανά σε παιχνίδι με έπαθλο αυτοκίνητο. Σας έχω ακόμη ένα νέο. Το ίδιο θα συμβεί και τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Και την επόμενη εβδομάδα, και την επόμενη εβδομάδα… Παιδιά, φέτος το αφεντικό τρελάθηκε. Δέκα αυτοκίνητα θα δοθούν ως έπαθλα, δέκα αυτοκίνητα. Μην ξεχνάτε ότι εάν έχετε καλή ομάδα και την τύχη με το μέρος σας, μπορείτε να κερδίσετε δύο ή τρία αυτοκίνητα», ανακοίνωσε στους παίκτες ο Acun Ilicali, δείχνοντας ότι δεν φαίνεται ακόμα έτοιμος να πετάξει λευκή πετσέτσα.

Πηγή: dailymedia.gr

Αφήστε το σχόλιο σας:
Don't miss