Οι νεόνυμφοι ζητούν δωρεές για καταφύγιο αντί γαμήλια δώρα

Αυτό το νιόπαντρο ζευγάρι αποφάσισε να παραιτηθεί από τα παραδοσιακά γαμήλια δώρα και ζήτησε δωρεές για καταφύγιο

Στο Wooster, Ohio (ΗΠΑ), ένα νιόπαντρο ζευγάρι έδωσε ένα μεγάλο δώρο σε ένα καταφύγιο ζώων στο Οχάιο, χάρη στην ιδιαίτερη ημέρα τους. Η Wayne County Humane Society δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού στο Facebook .

Οι Jeananne και Jonathan Wickham παντρεύτηκαν πριν από λίγες εβδομάδες, και αντί να ζητήσουν τα παραδοσιακά γαμήλια δώρα, έκαναν μια γαμήλια λίστα με διαφορετικά πράγματα για αυτό το καταφύγιο.

“Ήμαστε μαζί επτά χρόνια και δεν χρειαζόμασταν παραδοσιακά δώρα όπως μίξερ και φρυγανιέρες. Μας ενδιαφέρει πολύ η καλή μεταχείριση των ζώων και η διάσωση, έτσι θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε σε αυτό το καταφύγιο ειδικά επειδή μεγάλωσα στο Wooster “.

Το ζευγάρι, που έχει έξι γάτες, όλες διασωθέντες από καταφύγια, συνέλεξαν μια γενναιόδωρη δωρεά, η μεγαλύτερη δωρεά Brian Bogner, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Wayne County Humane Society , που είχε δει.

Περιλάμβανε τα πάντα, από τρόφιμα για ζώα συντροφιάς μέχρι είδη καθαρισμού και τον καφέ για το προσωπικό καταφυγίων και τους εθελοντές. Συλλέχθηκαν πάνω από 1.200 κονσέρβες, 750 κιλά ξηρών τροφών, μεγάλο αριθμό ειδών καθαρισμού και 2.000 δολάρια για το ιατρικό τους ταμείο, σύμφωνα με το προσωπικό.

Τα χρήματα βοήθησαν για να σώσουν τις ζωές δύο γατών στο κατάλυμα: η Debbie, που ήρθε με σπασμένο πόδι, και η ροδακινιά, που ήρθε με μια σοβαρή μόλυνση των ματιών. Ο Carrie Andrew, ο διευθυντής του καταφυγίου, φοβόταν ότι οι γάτες θα είχαν πεθάνει αν δεν είχαν τα πρόσθετα κεφάλαια.

“Είμαστε πολύ ευγνώμονες γι ‘αυτή την εκπληκτική εμφάνιση καλοσύνης και δεν μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε αρκετά.

Το φαγητό όχι μόνο θα βοηθήσει τις γάτες στο καταφύγιο αλλά και τις οικογένειες εθελοντών που φροντίζουν γάτες στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι ελπίζει ότι άλλα, εξίσου αφοσιωμένα ζευγάρια που δεν χρειάζονται απαραιτήτως τυπικά είδη γάμου θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και θα δώσουν σε οποιαδήποτε αιτία θεωρούν άξια.

“Αποθηκεύουμε τόσα πολλά πράγματα στη ζωή μας ακόμα κι όταν σκεφτόμαστε για το μέλλον,” Ίσως, χρειαζόμαστε αυτό ή αυτό “, αν μπορείτε να κάνετε κάτι καλό με ένα μεγάλο ή μικρό γεγονός, τότε κάνετε αυτό. Στην πραγματικότητα, δεν υπήρχε τίποτα στη ζωή μας που χρειαζόμασταν απαραίτητα για να πάρουμε. Μπορούμε κάποια στιγμή να πάρουμε κάποια πράγματα που ίσως χρειαστούμε στο μέλλον, αλλά δεν μπορούσαμε να μην βοηθήσουμε τόσα ζωάκια που έχουν άμεση ανάγκη.

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Ηράκλειο: Εγκατέλειψε το σκυλάκι του λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες