Το σκυλί περιμένει τέσσερα χρόνια στο ίδιο σημείο για να τον βρει η οικογένεια του

Το ρητό “Ένα σκυλί είναι ο καλύτερος φίλος ενός ανθρώπου” είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι συμφωνούν. Υπάρχουν εκατοντάδες ιστορίες για τα σκυλιά των οποίων η αγάπη για τον άνθρωπο τους είναι ισχυρότερη από κάθε εμπόδιο.

Πρόσφατα, η ιστορία του Leo, ενός σκύλου από την Ταϊλάνδη, έγινε viral. Οι ιδιοκτήτες του έχασαν τον φτωχό σκύλο κοντά σε ένα βενζινάδικο. Από εκείνη την ημέρα, ο Leo δεν έφυγε ποτέ από εκείνο τον σημείο και περιμένει με υπομονή τέσσερα χρόνια μέχρι την επιστροφή της οικογένειάς του.

Χάθηκε πριν από τέσσερα χρόνια όταν η οικογένεια του ήταν σε διακοπές, από τότε περίμενε στην άκρη του δρόμου για να επιστρέψουν να τον πάρουν και όταν συνέβη αυτό τελικά πήρε μια απροσδόκητη απόφαση.

Ένα σκυλάκι στην Ταϊλάνδη παρουσίασε άνευ όρων αγάπη και πίστη στους αγαπημένους του ανθρώπους, περιμένοντας τους για τέσσερα χρόνια στην πλευρά ενός δρόμου στην περιοχή Mueang.

Tο κουτάβι που ονομάστηκε Leo από τους ντόπιους, έφτασε εκεί μια μέρα, όταν η οικογένειά του ήταν σε διακοπές και βγήκε από το αυτοκίνητο τους χωρίς να το προσέξουν.

Πρόσφατα η ιστορία του Leo κοινοποιήθηκε μαζί με κάποιες φωτογραφίες του, χάρη στον Anuchit Uncharoen, έναν άνθρωπο που τον βρήκε να στέκεται στο δρόμο. Εκεί μια γυναίκα 45 ετών, που ονομάζεται Saowalak Pinnuchawet, του έδινε φαγητό και είπε την ιστορία του πώς το κουτάβι περίμενε τόσο πολύ για να επιστρέψει η οικογένεια του.

Η κυρία Pinnuchawet ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να πάρει τον Leo σπίτι της πολλές φορές επειδή ήταν αδύνατος και με ψώρα, αλλά πάντα έφευγε και επέστρεφε στο δρόμο.

Βλέποντας ότι ο Leo δεν ήθελε να εγκαταλείψει αυτό τον σημείο του δρόμου, η γυναίκα αποφάσισε να του πηγαίνει φαγητό κάθε μέρα, ακόμα και όταν ήταν απασχολημένη, ήταν υπεύθυνη για την αποστολή ενός μέλους της οικογένειας της για να εκτελέσει αυτό το καθήκον.

Η ιστορία του Leo άγγιξε πολλές καρδιές και κοινοποιήθηκε στο Διαδίκτυο για να βρει την οικογένειά του.

Με αυτόν τον τρόπο μερικοί άνθρωποι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον Anuchit Uncharoen ισχυριζόμενοι ότι ο Leo ήταν πανομοιότυπος με το κουτάβι τους, BonBon, ο οποίος είχε χαθεί πριν από τέσσερα χρόνια κοντά στην περιοχή.

Ο πατέρας του σκύλου με το επώνυμο Noi, εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους είχαν σταματήσει σε ένα πρατήριο καυσίμων και συνειδητοποίησαν ότι το BonBon δεν ήταν πλέον στο αυτοκίνητο, παρέμειναν εκεί για μια εβδομάδα ψάχνοντας τον και δεν τον βρήκαν.

Η οικογένεια πίστεψε ότι το κουτάβι τους είχε χάσει τη ζωή του και έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν την ιστορία του στο Διαδίκτυο.

Όταν τελικά συνάντησαν τον BonBon, ο BonBon δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό, αλλά αρνήθηκε να τους ακολουθήσει όταν ήθελαν να τον πάρουν μαζί τους στο αυτοκίνητο.

Η κ. Pinnuchawet έκανε ακόμα μια δοκιμή. Προσπάθησε να πάρει τον BonBon στο σπίτι της και το σκυλάκι την ακολούθησε με απόλυτη ηρεμία. Η οικογένεια Noi γνώριζε ότι το σκυλάκι είχε ήδη πάρει μια απόφαση.

Μετά το περιστατικό, ο Noi υποσχέθηκε να επισκέπτεται το σκυλάκι του συχνά και ήταν πρόθυμος να πληρώσει για την θεραπεία του.

Η BonBon απέδειξε για άλλη μια φορά ότι τα σκυλιά μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα για τους ανθρώπους που αγαπούν. Αν και τελικά η καρδιά του έδειξε ότι το νέο του σπίτι θα έπρεπε να βρίσκεται δίπλα στην Pinnuchawet, η οποία όλο αυτό το διάστημα του πρόσφερε βοήθεια.

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Ηράκλειο: Εγκατέλειψε το σκυλάκι του λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες