Γιατί αυτός ο Ολυμπιονίκης Κολυμβητής δείχνει στον Πατέρα του το Μεσαίο Δάχτυλο πριν από Κάθε Αγώνα; Δεν πάει το μυαλό σας! - Fanpage

Γιατί αυτός ο Ολυμπιονίκης Κολυμβητής δείχνει στον Πατέρα του το Μεσαίο Δάχτυλο πριν από Κάθε Αγώνα; Δεν πάει το μυαλό σας!

Ο Santo Condorelli δεν είναι κακό παιδί. Αλλά κάθε φορά που ετοιμάζεται να βουτήξει πριν από έναν αγώνα, σταματάει για μια στιγμή και δείχνει στον αγαπημένο του μπαμπά το μεσαίο δάχτυλο. Και ο μπαμπάς του ανταποδίδει τη χειρονομία στο γιο του, κάνοντας την ίδια κίνηση, πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Τι συμβαίνει όμως εδώ;

Όπως φαίνεται, ο 21χρονος Καναδός κολυμβητής κάθε φορά που αγωνίζεται, έχει πολύ άγχος που θα ανταγωνιστεί με τους συναθλητές του. Έτσι ο πατέρας του, ο Joseph Condorelli, σκέφτηκε έναν τρόπο για να του εκτονώσει την ένταση, κάνοντας αυτή τη χειρονομία πριν από κάθε μεγάλο αγώνα.

“Ο πατέρας μου είπε ότι πρέπει να χτίσω αυτοπεποίθηση και να μη με νοιάζει κανένας όσο αγωνίζομαι. Μου είπε ότι κάθε φορά που στέκομαι στο βάθρο να του σηκώνω το μεσαίο δάχτυλο και θα μου το δείχνει και αυτός.”

10

Ωστόσο, η κίνηση έχει προκαλέσει και παρεξηγήσεις, καθώς οι κριτές, το κοινό και οι τηλεθεατές συχνά πιστεύουν ότι κάνει τη χειρονομία προς αυτούς.

“Κοιτούσα τον πατέρα μου και του σήκωσα το δάχτυλο…και με έπιασε ο φακός της κάμερας. Έτσι έπρεπε να γράψω μια απολογία,” εξομολογήθηκε σε συνέντευξη στο CBC.

11

Αλλά για την ώρα, θα συνεχίσει την παράδοση που φαίνεται λειτουργεί ως τελετουργικό για αυτόν και έχει και αποτέλεσμα, καθώς είναι φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Credit: good.is

Αφήστε το σχόλιο σας: