Σοκ: Ο ταύρος δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη... - Fanpage

Σοκ: Ο ταύρος δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη…

Αυτή η σκηνή από αρένα της Μαδρίτης ίσως να προβληματίσει και όσους αντιτίθενται στις ταυρομαχίες, και όσους τις απολαμβάνουν. Η σκηνή είναι εντυπωσιακή σε ένταση, καθώς το τραυματισμένο ζώο, που απλά περιμένει την τελευταία μαχαιριά για τον θάνατό του, βρίσκει τη δύναμη να επιτεθεί στον ταυρομάχο.

Εκείνος, σίγουρος και περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής και έχοντας την εντύπωση ότι το ζώο πνέει τα λοίσθια, του γυρίζει την πλάτη, κοιτάζοντας με τη γνωστή υπεροψία των ταυρομάχων το κοινό.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε και ο ταύρος τον χτύπησε από πίσω, τον σήκωσε ψηλά και με τα κέρατά του τον χτύπησε στο στήθος και στο δεξί του πόδι, όπου τον τραυμάτισε σοβαρά. Ο γνωστός ταυρομάχος Lorenzo Sanchez οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα δύσκολο και αμφίβολης αισθητικής θέαμα, που σε πολλές περιοχές της Ισπανίας οδηγείται πια σε απαγόρευση. Και δικαιολογημένα, αν κρίνουμε από αυτό το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=kvnJiYoAq7A

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: