Σοκ! Πρώην Παίκτης του Παναθηναϊκού από την Ομάδα του 2001 Δίνει Μάχη με τον Καρκίνο! Είναι από τους πιο Αγαπημένους των Οπαδών! - Fanpage
SPORTS

Σοκ! Πρώην Παίκτης του Παναθηναϊκού από την Ομάδα του 2001 Δίνει Μάχη με τον Καρκίνο! Είναι από τους πιο Αγαπημένους των Οπαδών!

Ο Ρενέ Χένρικσεν όπως αποκάλυψε και ο ίδιος δίνει τη δική του μάχη με μια σπάνια μορφή του καρκίνου.

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Ρενέ Χένρικσεν πάσχει από καρκίνο στον μυελό των οστών που είναι δύσκολο να εμφανιστεί σε άνθρωπο κάτω των 50 ετών (ο Ρενέ είναι 49 ετών). Την είδηση την αποκάλυψε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού σε συνέντ…


Ο Ρενέ Χένρικσεν όπως αποκάλυψε και ο ίδιος δίνει τη δική του μάχη με μια σπάνια μορφή του καρκίνου.

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Ρενέ Χένρικσεν πάσχει από καρκίνο στον μυελό των οστών που είναι δύσκολο να εμφανιστεί σε άνθρωπο κάτω των 50 ετών (ο Ρενέ είναι 49 ετών). Την είδηση την αποκάλυψε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη του στον Τύπο της Δανίας.

«Νόμιζα πως είχαν τελειώσει τα παιχνίδια της ζωής μου στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα το αντιμετωπίζω αυτό ως τον αγώνα της ζωής μου», δηλώνει ο Χένρικσεν στην «Ekstra Bladet».

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Ο παλαίμαχος άσος κάνει ήδη χημειοθεραπείες και τον Αύγουστο θα ολοκληρώσει μία θεραπεία με βλαστοκύτταρα, «με την οποία ελπίζουμε ότι η νόσος θα… «ξεκουραστεί». Πρόκειται για ασθένεια που δεν μπορεί να θεραπευτεί, αλλά μπορώ να ζήσω για πολλά χρόνια», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Σαν αθλητής που ήμουν, με ενοχλεί ότι δεν μπορώ να… κερδίσω, ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω την ασθένεια. Σε αντάλλαγμα όμως μπορώ να το μειώσω στο ελάχιστο, οπότε μπορώ τουλάχιστον να παίξω για την ισοπαλία», καταλήγει.

Πηγή: Leoforos.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories