Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στη Γλασκώβη: «Το αφιερώνω σ’ όλη την Ελλάδα» - Fanpage

Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στη Γλασκώβη: «Το αφιερώνω σ’ όλη την Ελλάδα»

Με άλμα στα 8.38μ. ο Μίλτος Τεντόγλου στα 20 του χρόνια κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης, με τον πρωταθλητή από τα Γρεβενά να λάμπει από χαρά, αλλά να παραμένει προσγειωμένος και να μην ξεχνά όλους εκείνους οι οποίοι τον έχουν υποστηρίξει.

«Το αφιερώνω στην οικογένεια μου, στον προπονητή Γιώργο Πομάσκι, αλλά και στον πρώτο μου προπονητή μου από τα Γρεβενά τον Βαγγέλη Παπανίκο, ο οποός ήρθε σήμερα εδώ για να μου συμπαρασταθεί. Επίσης το αφιερώνων σ όλη την Ελλάδα που με στηρίζει και με είδε σήμερα», ήταν το πρώτο του σχόλιο στη μεικτή ζώνη.

Είναι σίγουρο πως θα έρθουν σύντομα κι άλλα μετάλλια για τον Miltiadis.D.Tentoglou #glasgow2019

Gepostet von Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων am Sonntag, 3. März 2019

Στη συνέχεια, και αφότου είχε λήξει η τελετή απονομής των μεταλλίων μιλώντας στην ΕΡΤ παραδέχθηκε πως:

Χρυσό μετάλλιο για τον Miltos Tentóglou και η ώρα της απονομής!!! #teamhellas #teamgreece #glasgow2019

Gepostet von Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων am Sonntag, 3. März 2019

«Ο στόχος ήταν να κάνω άλμα πάνω από τα 8.30 γιατί το είχα αυτό το άλμα κι έστω και αργά το βρήκα. Ο στόχος μου ήταν και να νικήσω και να κάνω ένα μεγάλο άλμα. Τα άκυρα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά με πεισμώνουν και με κάνουν να θέλω καλύτερα άλμα στα συνέχεια»

Ο Τεντόγλου επιπλέον εκμυστηρεύτηκε πως δεν τα έχασε όταν κάποια στιγμή βρέθηκε 2ος. Όταν ο Σουηδός έκανε 8.17 είπα από μέσα μου ‘μπράβο του’ και ήταν ένα κίνητρο για να προσπαθήσω περισσότερο… Απ’ ότι φάνηκε η πίεση με βοηθάει να λειτουργώ καλύτερα και δεν αγχώνομαι όταν κάποιος κάνει μια καλύτερη επίδοση από εμένα»

Κι αν το χρυσό στο Ευρωπαϊκό κλειστού ήταν μια μεγάλη επιτυχία, για τον ίδιο από δω και στο εξής υπάρχει ακόμα πιο πολλή δουλειά.

«Τις δυνατότητες μου τις ήξερα οπότε περίμενα αυτό το άλμα και πλέον συνεχίζουμε για τον ανοικτό… Τώρα μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά κι ήδη έχουμε συζητήσει και συμφωνήσει με τον κόουτς ότι θα αλλάξουμε επίπεδο».

#Repost European Athletics with @repostsaveapp ・・・ World lead ✅Gold medal ✅What a performance from Greece’s @miltostentoglou!.#Glasgow2019 #athletics #longjump #Greece #sport #Instasport

Gepostet von Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων am Sonntag, 3. März 2019

Πηγη: protothema.gr

Αφήστε το σχόλιο σας:
Don't miss