ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά είναι ΟΛΑ τα Χαρακτηριστικά του ΝΕΟΥ iPhone 7. Δείτε ΠΟΙΕΣ οι διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα Μοντέλα! - Fanpage

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά είναι ΟΛΑ τα Χαρακτηριστικά του ΝΕΟΥ iPhone 7. Δείτε ΠΟΙΕΣ οι διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα Μοντέλα!

Η Apple είναι επιτέλους έτοιμη να αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά του καινούργιου iPhone 7 αυτή την Ebdom;ada. Παρόλο που είναι πολύ μυστικοπαθής, σχεδόν κάθε λεπτομέρεια της συσκευής έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο πριν ακόμα η εταιρία τα ανακοινώσει και επισήμως. 

3

Οι αναφορές λένε πως το κινητό αυτό είναι πιο γρήγορο, ανθεκτικό στο νερό και βγαίνει σε δύο χρώματα.

Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά του καινούργιου iPhone που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά.

Χωρίς υποδοχή ακουστικών 

Το κινητό αυτό θα χρησιμοποιήσει μία νέα τεχνολογία που ονομάζεται ‘EarPods’ και θα συνδέεται με υποδοχή Lightning. Ο ιδιοκτήτης θα μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί ακουστικά με Bluetooth. Έτσι, θα υπάρχει περισσότερος χώρος για ένα νέο ηχείο και πιθανώς έναν νέο αισθητήρα για να βελτιώσει την οθόνη αφής του.

4

Νέα χρώματα 

Η Apple θα προσθέσει ένα σκούρο μαύρο μοντέλο. Αυτό θα προστεθεί στη λίστα με το ασημένιο και το χρυσό που ήταν πολύ δημοφιλή στα προηγούμενα μοντέλα.

5

6

Φήμες λένε πως θα ξεκινήσει και η παραγωγή μία σκούρας μπλε εκδοχής, αν και δεν αναφέρονται περισσότερες πληροφορίες.

Ανθεκτικό ενάντια στο νερό

Το καινούργιο μοντέλο θα είναι ανθεκτικό στο νερό. Θα μπορεί να μπαίνει μέχρι και 1m κάτω από το νερό για 30 λεπτά. Αυτό σημαίνει πως τα νέα ακουστικά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα στη βροχή ή δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν χυθεί κάποιο ποτό πάνω του.

7

Καλύτερες επιδόσεις

Η Apple θα αντικαταστήσει τον Α9 με τον βελτιωμένο επεξεργαστή Α10 από την TSMC, ο οποίος θα λειτουργεί στα 2.45 GHz. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη επεξεργαστική δύναμη και καλύτερη απόδοση σε όλες τις εφαρμογές.

Κάμερα με διπλό φακό

Ένα χαρακτηριστικό που φημολογούνταν για πολύ καιρό, η κάμερα με διπλό φακό θα κυκλοφορήσει με το iPhone 7 Plus, αλλά όχι με το ελαφρώς μικρότερο iPhone 7.

8

Η κάμερα αυτή θα βγάζει πιο φωτεινές φωτογραφίες και θα μπορεί να ενώσει δύο φωτογραφίες σε μία, δίνοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι αναφορές λένε πως θα συμπεριλαμβάνεται και LED φλας, όπως και ένας αισθητήρας φωτός με την κάμερα.

Επανασχεδιασμένο Κεντρικό Κουμπί

Η Apple προσπαθεί να διορθώσει και να αλλάξει το κουμπί αυτό, στην προσπάθειά της να κάνει τη συσκευή αδιάβροχη. Πλέον το κουμπί δεν θα γίνεται να πατηθεί, αλλά θα προσομοιώνει την κίνηση του κουμπιού που υπήρχε μέχρι τώρα.

9

Καλύτερη Οθόνη

Το νέο iPhone θα έχει την τεχνολογία οθονών που χρησιμοποιήθηκε και στο iPad Pro. Θα έχει πολύ πιο βελτιωμένα χρώματα και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο ρεαλιστικό.

10

Στερεοφωνικά ηχεία

Η Apple φημολογείται πως θα αναβαθμίσει κατά πολύ τα ηχεία της συσκευής. Αυτό θα βελτιώσει πολύ τον ήχο που βγάζει και την έντασή του.

Καμπυλωτή οθόνη

Φήμες λένε πως το καινούργιο μοντέλο της iPhone θα έχει καμπυλωτή οθόνη.

11

Αυτό θα το βάλει σε μάχη στήθος με στήθος με το Samsung Galaxy Edge S7, το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: