Βάζει μία σταγόνα Νερού πάνω στον Φακό του κινητού του. Μόλις δείτε το Αποτέλεσμα, θα το κάνετε και Εσείς! - Fanpage

Βάζει μία σταγόνα Νερού πάνω στον Φακό του κινητού του. Μόλις δείτε το Αποτέλεσμα, θα το κάνετε και Εσείς!

Πολλοί πλέον δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή χωρίς το αγαπημένο τους smartphone. Δεν είναι μόνο για να παίρνεις τηλέφωνα, χρησιμοποιείται και για να ακούς μουσική, σαν ξυπνητήρι ή κάμερα – χωρίς να αναφερθούμε στις αμέτρητες εφαρμογές και τα παιχνίδια που υπάρχουν.

Με αυτές τις 5 απλές συμβουλές θα μπορέσετε να κάνετε τη χρήση του πολύ πιο ευχάριστη!

1. Απλά ρίξτε μία σταγόνα νερού στον φακό από την κάμερα του κινητού σας και θα μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες με πολύ περισσότερη καλύτερη εστίαση.

13

2. Βάλτε το κινητό σας σε ένα ποτήρι – αυτό θα αυξήσει την ένταση της μουσικής και δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε κάποιο επιπλέον εξάρτημα για να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική.

14

3. Όταν χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής, μερικές φορές είναι δύσκολο να κάνετε μία λεπτή δουλειά. Αλλά τυλίγοντας λίγο αλουμινόχαρτο αυτό μπορεί να αλλάξει. Φτιάξτε τον δικό σας ‘στυλό’ και το πρόβλημα θα είναι πλέον παρελθόν.

15

4. Θέλετε το κινητό σας να μένει όρθιο, αλλά δεν ξέρετε με τι να το στερεώσετε; Κανένα πρόβλημα: απλά βάλτε τα γυαλιά σας και μέσα τους τοποθετήστε το κινητό.

16

5. Όλοι ξέρουν πως το κινητό κάνει και για φακός. Αλλά με αυτό το κόλπο θα το μετατρέψετε σε μία κανονική λάμπα που θα μπορεί να φωτίσει ολόκληρο δωμάτιο. Πάρτε ένα διάφανο μπουκάλι του νερού και βάλτε το πάνω από το φακό. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

17

Αυτά τα εκπληκτικά κόλπα θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε καθημερινά εμπόδια και να αξιοποιήσετε καλύτερα το κινητό σας. Εσείς γνωρίζετε κάποιο άλλο κόλπο;

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: