Η εφαρμογή που υπολογίζει τον κατάλληλο μισθό για εσάς, με βάση το βιογραφικό σας σημείωμα - Fanpage

Η εφαρμογή που υπολογίζει τον κατάλληλο μισθό για εσάς, με βάση το βιογραφικό σας σημείωμα

Αναζητάτε εργασία ή σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση, αλλά δεν είστε σίγουροι για το ποιες πρέπει να είναι οι απολαβές σας; Η νέα εφαρμογή θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε τον μισθό που δικαιούστε από τον εργοδότη σας.

Η εφαρμογή Value my CV επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αριθμητική εκτίμηση του μισθού τους, καθώς ελέγχει πάνω από 100 παραμέτρους σε ένα βιογραφικό σημείωμα, όπως την επαγγελματική εμπειρία, την εκπαίδευση και τις δεξιότητες. Στη συνέχεια, υπολογίζονται βάσει αλγορίθμου οι αναμενόμενες απολαβές του χρήστη, με βάση τα ισχύοντα στην αγορά.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Independent, ο Andrew Hunter, συνιδρυτής της ιστοσελίδας αναζήτησης εργασίας Adzuna, δήλωσε ότι χρειάστηκε ένα έτος για την ανάπτυξη της εν λόγω τεχνολογίας.

Το εργαλείο σχεδιάστηκε για να αποφεύγονται οι εικασίες κατά τη διαδικασία διαπραγμάτευσης ενός μισθού, καθώς παρέχει μια ρεαλιστική εκτίμηση για τις αναμενόμενες απολαβές σας, ανάλογα με την εκπαίδευση και την εμπειρία σας. Ωστόσο, οι μισθοί διαφέρουν ανά την Ευρώπη, επομένως σε ορισμένες περιπτώσεις οι χρήστες μπορούν να ωθηθούν στην αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό ή να σχηματίσουν μια εικόνα για την ενδεχόμενη θέση που θα κατέχουν στη μισθολογική κλίμακα.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να αναφορτώσει το βιογραφικό του σημείωμα στα αγγλικά, ώστε η εφαρμογή να μπορέσει να αναζητήσει λέξεις-κλειδιά προς ανάλυση. Πρέπει, ωστόσο, να γνωρίζετε ότι η εφαρμογή ενδέχεται να σας δώσει μια εκτίμηση του μισθού, είτε αυτού που πρέπει να παίρνετε τώρα, είτε αυτού που ελπίζετε να παίρνετε στο μέλλον, η οποία να είναι κατώτερη των προσδοκιών σας!

Με βάση την ανάλυση του βιογραφικού σας, η εφαρμογή μπορεί επίσης να σας προτείνει δυνατότητες σταδιοδρομίας ή εναλλακτικές θέσεις εργασίας που θα μπορούσαν να παρουσιάζουν ενδιαφέρον για εσάς.

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: