Μοιάζει με ένα συνηθισμένο Αναπηρικό Καροτσάκι. Δείτε όμως ΠΩΣ Μεταμορφώνετε και θα Καταλάβετε την Σπουδαιότητά του! - Fanpage

Μοιάζει με ένα συνηθισμένο Αναπηρικό Καροτσάκι. Δείτε όμως ΠΩΣ Μεταμορφώνετε και θα Καταλάβετε την Σπουδαιότητά του!

Ο καθένας που είναι ή βρίσκεται κοντά σε κάποιον που έχει μια σωματική αναπηρία ξέρει ακριβώς πόσο επίπονο μπορεί να είναι. Αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν το άτομο ζούσε μια φυσιολογική ζωή στο παρελθόν. Η μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη μπορεί να επιφέρει τα πιο άσχημες στιγμές που έχετε νιώσει ποτέ στη ζωή σας, αλλά δεν είναι το τέλος.

Αν είστε άτομα με ειδικές ανάγκες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η ζωή σας πρέπει να αλλάξει τελείως. Τα θαύματα της σύγχρονης ιατρικής σας υπόσχονται μια φυσιολογική ζωή, ακόμη και αν βρίσκεστε σε αναπηρικό καροτσάκι. Η επιστήμη έχει κάνει εκπληκτικές προόδους στην προσθετική και την τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε αναπηρικές καρέκλες, τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με το Ogo.

Το Ogo είναι ένας νέος τύπος αναπηρικού αμαξιδίου που λειτουργεί με αξιοθαύμαστο τρόπο. Η καρέκλα καταφέρνει να κρατηθεί σταθερή σχεδόν σε κάθε έδαφος, καθώς οι τροχοί είναι μελετημένοι ώστε να αντικατασταθούν με τα πραγματικά εκτός δρόμου ελαστικά.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Credit: Dirtpost

Αφήστε το σχόλιο σας: