Νοσοκόμα συμβουλεύει όλους όσους έχουν iPhone να κάνουν ΑΥΤΗΝ την αλλαγή στις ρυθμίσεις τους. Είναι ζήτημα Ζωής ή Θανάτου! - Fanpage

Νοσοκόμα συμβουλεύει όλους όσους έχουν iPhone να κάνουν ΑΥΤΗΝ την αλλαγή στις ρυθμίσεις τους. Είναι ζήτημα Ζωής ή Θανάτου!

Σκεφτόμαστε συχνά ότι τα smartphones μας τραβούν την προσοχή προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας απομακρύνουν από το τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο.

Μια λαμπρή νοσοκόμα μοιράζεται μια πληροφορία σχετικά με ένα ζωτικής σημασίας χαρακτηριστικό στο iPhone μας, που μπορεί να βοηθήσει το ιατρικό προσωπικό να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό ζωής ή θανάτου…

Ονομάζεται «ιατρικό ID» και είναι ένα δωρεάν χαρακτηριστικό γνώρισμα σε οποιοδήποτε iPhone! Η λαμπρή νοσοκόμα, Julia Thompson, μας είπε στο Facebook πόσο σημαντικό είναι να δημιουργήσει κάποιος ένα «ιατρικό ID».

Το «ιατρικό ID», δίνει πληροφορίες, ακόμη και όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο, κάνοντας κλικ στις επιλογές έκτακτης ανάγκης και μπορεί να εμφανίσει το όνομα, την ημερομηνία γέννησης, τις επαφές έκτακτης ανάγκης, τις ιατρικές παθήσεις, ακόμη και τον τύπο του αίματος και την κατάσταση του δότη. Μπορείτε να προσθέσετε ακόμη και σημειώσεις!

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και δημιουργήστε το δικό σας «ιατρικό ID».

1

Εδώ είναι το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σε iPhone:
1. Ενεργοποιήστε το iPhone σας πατώντας το ή κουμπί «Power» ή «Home».
2. Βρείτε την εφαρμογή «Υγεία» στην αρχική οθόνη του iPhone σας.
3. Μόλις ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε την επιλογή «Ιατρικό ID» στην κάτω δεξιά γωνία.

2

Τώρα ήρθε η ώρα για το σημαντικό: να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία έκτακτης ανάγκης σας! Να πώς να το κάνετε αυτό:

4. Επιλέξτε την επιλογή «Επεξεργασία».

5. Συμπληρώστε τις σχετικές ιατρικές πληροφορίες.

Σημαντικό: Ενεργοποιήστε την επιλογή «Εμφάνιση Όταν είναι Κλειδωμένο»

6. Πατήστε «Τέλος» όταν οι πληροφορίες σας είναι πλήρεις

Τώρα, όταν οθόνη του iPhone φωτίζεται, το ιατρικό προσωπικό μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις ζωτικής σημασίας πληροφορίες για σας και την υγεία σας. Μόλις ενεργοποιηθεί, αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι ορατό στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης κλειδώματος.

Έχοντας άμεση πρόσβαση στα φάρμακα, στην ηλικία, στις ιατρικές συνήθειες και στις επαφές έκτακτης ανάγκης μπορεί να κάνουν τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου. Μην το αναβάλετε για αργότερα!

3

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο.

Credit: ShareTap

Αφήστε το σχόλιο σας: