Παγκόσμιος ΣΑΛΟΣ από Τρομακτικό Βίντεο που δείχνει iPhone 7 να εκρήγνυται σαν ΒΟΜΒΑ. Σοκαρισμένοι ΟΛΟΙ οι Κάτοχοι Apple... - Fanpage

Παγκόσμιος ΣΑΛΟΣ από Τρομακτικό Βίντεο που δείχνει iPhone 7 να εκρήγνυται σαν ΒΟΜΒΑ. Σοκαρισμένοι ΟΛΟΙ οι Κάτοχοι Apple…

Πρόσφατα ανέβηκε ένα καινούριο βίντεο στο Twitter, το οποίο δείχνει ένα iPhone 7 να λιώνει και να βγάζει καπνούς από την θήκη του. Το βίντεο ήγειρε ανησυχίες ότι η Apple μπορεί να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με την Samsung, της οποίας τα Galaxy Note 7 αποσύρθηκαν μετά από αναφορές ότι εξερράγησαν.

Η Apple ενημερώθηκε για το βίντεο και είπε ότι ερευνά το θέμα.

13

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Twitter από την Brianna Olivas, μια γυναίκα από την Arizona, με την εξής λεζάντα: «Το iPhone 7 plus μου εξερράγη σήμερα το πρωί, δεν το χρησιμοποιούσα καν, δεν υπάρχει εξήγηση γι’αυτό.» Στο βίντεο φαίνεται να λιώνει ένα ροζ-χρυσό iPhone 7 και να βγάζει καπνούς.

Η Olivas είπε ότι το κινητό της δεν άνοιγε, γι’αυτό το άφησε και έπεσε για ύπνο. Αλλά όταν ξύπνησε, το κινητό της είχε πάρει φωτιά και άρχισε να λιώνει. Επίσης, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της συσκευής, η οποία κάηκε και έλιωσε από την έκρηξη. Το βίντεο έχει πάνω από 25.000 retweet από χτες που ανέβηκε.

Ένας εκπρόσωπος της Apple επικοινώνησε με την Olivas σχετικά με το ζήτημα και είπε ότι η εταιρία το ερευνά.

Η αιτία δεν είναι ξεκάθαρη, αν και κάποιοι πρότειναν κάποιες εξηγήσεις στο Twitter. Ο George είπε ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία: «Νομίζω ότι είναι η μπαταρία, πρέπει να την υπερφόρτισε.» Και ο Meme Lord είπε ότι μπορεί να προκλήθηκε από νερό: «Παραβλέπει το γεγονός ότι εξερράγη δίπλα σε νιπτήρα; Ζημιά από νερό;»

14

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ισχυρίζεται ότι το iPhone εξερράγη. Τον Οκτώβριο ένας καθηγητής σερφ από την Αυστραλία ισχυρίστηκε ότι το καινούριο του iPhone 7 εξερράγη μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο Mat Jones από το Σίδνεϊ άφησε το κινητό του κάτω από μια στοίβα ρούχων στο αυτοκίνητο του ενώ έκανε μάθημα. Όταν επέστρεψε, το αυτοκίνητο ήταν γεμάτο καπνό και ένα παντελόνι που είχε αφήσει μέσα είχε πάρει φωτιά.

15

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: