Ρομποτικό Μηχάνημα Διπλώνει τη Μπουγάδα και Σιδερώνει τις Τσακίσεις - Fanpage

Ρομποτικό Μηχάνημα Διπλώνει τη Μπουγάδα και Σιδερώνει τις Τσακίσεις

Αν το σιδέρωμα και το δίπλωμα της μπουγάδας είναι αγγαρεία για σας, τότε ένα νέο μηχάνημα έρχεται να σας βγάλει από το κόπο. Μια νέα εταιρεία από το Σαν Φρανσίσκο δημιούργησε ένα ρομποτικό μηχανισμό, αξίας 850 δολαρίων, που κάνει αυτόματα το δίπλωμα των ρούχων.

Το μηχάνημα με όνομα FoldiMate χρησιμοποιεί έναν ιμάντα μεταφοράς, ρομποτικά χέρια και έναν δίσκο, όπου σπρώχνονται τα διπλωμένα ρούχα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

1

‘Το FoldiMate, γρήγορα θα γίνει ο απαραίτητος βοηθός σε κάθε σπίτι σε όλο το κόσμο και διπλώνει τα ρούχα σαν επαγγελματίας,’ αναφέρει στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Έχοντας ύψος 80 εκατοστά και πλάτος 70 εκατοστά, αυτό το μηχάνημα μπορεί να χωρέσει στα περισσότερα δωμάτια με πλυντήριο και μπορεί εύκολα να μεταφερθεί, καθώς ζυγίζει 30 κιλά.

Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για να τοποθετείται στη κορυφή του πλυντηρίου, του στεγνωτηρίου ή σε μια σταθερή επιφάνεια, και μαζί με τη συσκευή προσφέρεται και ένα τραπεζάκι με ροδάκια για να τη μετακινείτε όπου θέλετε. Παρακολουθήστε πως λειτουργεί αυτή η πρωτότυπη συσκευή, που αναμφίβολα μπορεί να βοηθήσει πολλά νοικοκυριά, γλιτώνοντας χρόνο και κόπο.

2

3

4

5

6

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: