Τρόμος! Έβαλε το iPhone 7 να Φορτίζει και έπεσε για Ύπνο. Λίγο αργότερα γέμισε εγκαύματα σε όλο του το Κορμί.. - Fanpage

Τρόμος! Έβαλε το iPhone 7 να Φορτίζει και έπεσε για Ύπνο. Λίγο αργότερα γέμισε εγκαύματα σε όλο του το Κορμί..

Όλοι έχουμε ακούσει για τα κινητά της Samsung (και για άλλες συσκευές Android) πως μπορεί να πάρουν φωτιά ή να εκραγούν, αλλά έχετε ακούσει παρόμοιες περιπτώσεις από την Apple; Παρόλο που η Apple έχει πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά, το δημοφιλές τους κινητό παθαίνει και αυτό βλάβες πού και πού.

Όπως συνέβη και στην περίπτωση του 32χρονου που θα δείτε παρακάτω…

Ο Wiley Day από το Huntsville της Αλαμπάμα φόρτιζε το  iPhone 7 του όταν ξύπνησε, επειδή είχε πάθει ηλεκτροπληξία.

73

Είναι πραγματικά πολύ τυχερός που είναι ζωντανός. Είπε πως το συνήθιζε να βάζει το κινητό του να φορτίζει κάθε νύχτα πριν πέσει για ύπνο. Κοιτούσε για λίγο τα νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μετά έκλεινε τα μάτια του.

74

Ωστόσο, μία μέρα, καθώς ο Day ξάπλωσε στο κρεβάτι, το ταμπελάκι που φορούσε στο λαιμό του ακούμπησε το σημείο που ενωνόταν ο φορτιστής με το καλώδιο της επέκτασης και έτσι το ρεύμα πέρασε από μέσα του.  Έπαθε ηλεκτροπληξία και αμέσως βρέθηκε στο πάτωμα!

Το σοκ ήταν τόσο δυνατό που τον πέταξε κάτω από το κρεβάτι και εκείνη τη στιγμή νόμιζε ότι θα πέθαινε. Είπε πως όταν ξύπνησε ένιωθε μουδιασμένος σε όλο του το σώμα και έντονη πίεση στον λαιμό του. Τοτε, άρχισε να φωνάζει και ξύπνησε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Όταν τον είδε η ανιψιά του φώναζε καθώς έβλεπε καπνούς να βγαίνουν καπνοί από τα σεντόνια.

75

Στο μεταξύ, η μπλούζα του σχεδόν πήρε φωτιά και καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό. Ο Day κατάλαβε πως είχε πάθει ηλεκτροπληξία και ένιωθε λες και είχε καμένο σύρμα στο στόμα του.

Ο λαιμός του είχε τραυματιστεί σοβαρά από το ταμπελάκι που φορούσε.

76

Έπαθε εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού στο στήθος, τον λαιμό και τα χέρια.

77

Το χέρι του έχει ακόμα σημάδι από την αλυσίδα.

78

Ο Dr. Benjamin Fail που τον εξέτασε είπε πως 100 βολτ είναι αρκετά για να σκοτώσουν έναν άνθρωπο αλλά εκείνος επιβίωσε από ηλεκτροσόκ 110 βολτ.

Η Apple δεν σχολίασε το γεγονός, απλά δημοσίευσε στην σελίδα της πως προτείνει να χρησιμοποιούνται μόνο πιστοποιημένα αξεσουάρ.

79

Εσείς φορτίζετε το κινητό σας το βράδυ; 

Credit: trendingnewsportal.net.ph

Αφήστε το σχόλιο σας: