Χάρτες της Nokia για πλοήγηση μέσω iPhone χωρίς σύνδεση στο Internet - Fanpage

Χάρτες της Nokia για πλοήγηση μέσω iPhone χωρίς σύνδεση στο Internet

Μια από τις καλύτερες εναλλακτικές προτάσεις στους χάρτες της Apple και της Google, έρχεται στο iOS, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί παλαιότερα η Nokia, προσφέροντας πλοήγηση χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο Internet.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη σχετική εφαρμογή στο iOS, αφού πριν 15 μήνες η Nokia είχε αποφασίσει να τη διαθέσει και για το λειτουργικό σύστημα της Apple, αποσύροντάς την αμέσως μετά προκειμένου να αφοσιωθεί στην ολοκλήρωση της έκδοσης για το Android.

Η εφαρμογή Here Maps όπως είναι η νέα της ονομασία, υποστηρίζει φωνητικές οδηγίες για πλοήγηση turn-by-turn, περιλαμβάνοντας πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και την κίνηση στους δρόμους σε ορισμένες χώρες. Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει στη συσκευή τους χάρτες 200 χωρών, συμπεριλαμβανομένου της Ελλάδας και να προχωρήσει στον ορισμό μιας διαδρομής χωρίς να χρειάζεται από εκεί και πέρα να έχει σύνδεση στο Internet.

Παράλληλα με τις οδηγίες πλοήγησης, η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά από σημεία ενδιαφέροντος τα οποία μπορεί να αναζητήσει ο κάτοχος του iPhone.

(via)

Αφήστε το σχόλιο σας: