15 πρωτότυπες ιδέες για ένα πιο εύκολο αύριο! - Fanpage

15 πρωτότυπες ιδέες για ένα πιο εύκολο αύριο!

Όσο εξελίσσεται η τεχνολογία και υπάρχουν μυαλά με πρωτότυπες ιδέες, θα βλέπουμε όλο και περισσότερες πατέντες να δημιουργούνται. Και ήδη έχουν κυκλοφορήσει πολλές.

Ο σκοπός όλων αυτών που θα δούμε στην συνέχεια στην λίστα μας, είναι να κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη και φυσικά ευχάριστη. Ποιες είναι όμως οι πιο έξυπνες καινοτομίες που θα έπρεπε να υπάρχουν παντού;

1. Αυτό εδώ το σινεμά ξεχωρίζει για τις θέσεις του οι οποίες είναι σαν sleeping bag, ώστε να είναι πιο άνετοι οι θεατές και να μπορούν να ζεσταίνονται.

2

2. Το χειρότερο πράγμα με τις μετακομίσεις, εκτός φυσικά από την αναστάτωση είναι όταν έχεις χρησιμοποιήσει ταινία συσκευασίας στα κουτιά σου και μετά δεν μπορείς να την κόψεις με τίποτα. Γι’ αυτό λοιπόν υπάρχει αυτή εδώ η οποία τραβώντας την μπλε λωρίδα ανοίγεις στην μέση.

3

3. Πολύ έξυπνη ιδέα είναι και τα φανάρια τα οποία μετρούν αντίστροφα μέχρι να αλλάξει το χρώμα.

4

4. Και αυτή η πρόταση είναι από έναν κινηματογράφο όπου μέσα στις τουαλέτες υπάρχει οθόνη στο πάτωμα, για να μην χάνεις την ταινία όσο είσαι εκεί.

5

5. Και φυσικά αυτές θα γίνουν οι αγαπημένες πρίζες όλων μας, μιας και διαθέτουν υποδοχή usb ώστε να μπορείς να φορτίσεις τα πάντα σε μία πρίζα.

6

6. Αν θέλεις να κάνεις τα παιδιά σου να είναι πιο προσεκτικά με το περιβάλλον και να μην πετούν κάτω τα σκουπίδια σου, με αυτόν εδώ τον κάδο πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις, καθώς συνδυάζει και το παιχνίδι.

7

7. Αχ αυτά τα prinkles όσο νόστιμα είναι τόσο εκνευριστικά μπορούν να γίνουν όταν προσπαθείς να τα βγάλεις από το κουτί. Για δες όμως, βρήκαν λύση ακόμη και για αυτό.

8

8. Και πες ότι δεν έχεις πρίζες σε όλο το σπίτι ή δεν φτάνει το καλώδιο από την συσκευή σου, τι κάνεις; Γι’ αυτό υπάρχουν οι έξυπνες πρίζες, οι οποίες έχουν εξτρά καλώδιο για να φτάνουν όλες οι συσκευές.

9

9. Έχουν κυκλοφορήσει τόσοι αυτόματοι πωλητές που θα έπρεπε να περιμένουμε ότι θα έρθει και η μέρα που θα αγοράζουμε ζεστές πίτσες από τα μηχανήματα.

10

10. Ακόμη μία ιδέα με πρίζες οι οποίες είναι περιστρεφόμενες για να μην εμποδίζει η μία συσκευή την άλλη και αποσπώμενες για να μπορείς να αφαιρέσεις και να προσθέσεις όσες θέλεις.

11

11. Καλά ανεβαίνεις τόσες πολλές σκάλες, αλλά πως τις κατεβαίνεις χωρίς να πέσεις; Μα κάνοντας τσουλήθρα φυσικά!

12

12. Για να μειώσεις τους λεκέδες στο τραπέζι, το γραφείο, αλλά και το πάτωμα χύνοντας τον καφέ σου, μπορείς να πάρεις αυτή την κούπα η οποία με την εγκοπή που έχει κάτω μαζεύει τον καφέ.

13

13. Αυτός είναι ένας φορτιστείς για smartphones ο οποίος λειτουργεί τοποθετώντας επάνω του ποτήρι με παγωμένο ή ζεστό ρόφημα. Πολύ περίεργο, έτσι;

14

14. Αυτό εδώ το τετραγωνάκι που μοιάζει με μπρελόκ μπορείς να το βάλεις στα κλειδιά, το πορτοφόλι ή το κινητό σου και σε περίπτωση που τα χάσεις μπορείς να δεις το που βρίσκονται μέσα από το smartphone σου.

15

15. Τέλος, αυτό εδώ το usb περιέχει μέσα επαναφορτιζόμενες μπαταρίες οι οποίες φορτίζουν όταν το usb μπει στην θήρα του υπολογιστή σου. Τέλειο δεν νομίζεις;

16

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: