Επιτελους: Η νέα αλλαγή στο Messenger είναι ακριβώς αυτό που ζητούσαμε εμείς οι «καμμένοι»! - Fanpage

Επιτελους: Η νέα αλλαγή στο Messenger είναι ακριβώς αυτό που ζητούσαμε εμείς οι «καμμένοι»!

Την περιμέναμε αυτή την αλλαγή και επιτέλους μας έκαναν την χάρη.

Το Messenger τις τελευταίες ημέρες γνωρίζαμε πως έχει σκοπό να περάσει κάποιες αλλαγές. Ενδεχομένως μάλιστα να ήσουν κι εσύ από τους χρήστες που είδαν την εφαρμογή να μετατρέπεται ένα πρωί και μετά από κάποιες ώρες να επιστρέφει στα κανονικά της.

Το ζήτημα λοιπόν είναι πως τελικά την φέρνει αυτή την αλλαγή και είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική. Ειδικά για όσους χρησιμοποιούν το Messenger κάθε μέρα και όλη μέρα. Κοινώς με ένα κινητό στο χέρι…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun», οι νυκτόβιοι και τέλοσπαντων όλοι όσοι λατρεύουν το ζοφερό σκοτάδι μπορούν να πανηγυρίζουν, μιας και το Messenger θα έχει πλέον την επιλογή «Dark Mode».

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πως το χρώμα του φόντου θα αλλάζει από λευκό σε μαύρο. Αυτό προέκυψε καθώς έχει παρατηρηθεί πως το διάβασμα σε πιο σκούρο φόντο είναι ευκολότερο και μάλιστα δεν κουράζει τόσο τα μάτια.

Με το νέο update της εφαρμογής θα το έχουμε όλοι οι χρήστες, αλλά όπως συμβαίνει κάθε φορά με επερχόμενες αλλαγές, έτσι και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν ορισμένοι που το δοκιμάζουν πρώτοι, όπως η Jane Manchun Wong, η οποία ανήρτησε φωτογραφία στο Twitter με το Dark Mode.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που ανυπομονούμε για αναβάθμιση του Messenger!

Πηγή: neopolis.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: