Ντροπή και Αίσχος! Νέο βιντεοπαιχνίδι μαθαίνει στα Παιδιά μας πως να γίνουν Βιαστές και να Κακοποιούν τις Γυναίκες - Fanpage

Ντροπή και Αίσχος! Νέο βιντεοπαιχνίδι μαθαίνει στα Παιδιά μας πως να γίνουν Βιαστές και να Κακοποιούν τις Γυναίκες

Το παιχνίδι «Blue Whale», το οποίο είναι υπεύθυνο για περισσότερους από 130 θανάτους σε όλο τον κόσμο, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες εκεί έξω και είναι περιττό να πούμε ότι οι νέοι ήταν τα κύρια θύματα αυτής της Blue Whale πρόκλησης. Αυτό το παιχνίδι, με κάθε επίπεδο που περνά, προκαλεί τον παίκτη να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει. Είναι πραγματικά δύσκολο να το χωνέψει κανείς, αλλά ναι, το παιχνίδι επηρέασε πολλούς να αυτοκτονήσουν.

Πρόσφατα, ένα κορίτσι ηλικίας 17 ετών από το Τζόουντπουρ (Ινδία) προσπάθησε να αυτοκτονήσει ως μέρος της θανατηφόρας πρόκλησης αυτού του παιχνιδιού. Δεν είναι θλιβερό; «Είναι φοιτήτρια τάξης x, η οποία είπε στους γονείς της ότι θα συναντήσει τους φίλους της και τη Δευτέρα το βράδυ, έκοψε μια φάλαινα στο χέρι της και έριξε το κινητό της τηλέφωνο πριν πηδήσει στη λίμνη», δήλωσε η αστυνομία του Jodhpur.

Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ επικίνδυνο. Ενώ το Blue Whale Challenge πήρε πολλές ζωές, αυτό το παιχνίδι θα καταλήξει να καταστρέψει πολλές ζωές ακόμη.

Το Blue Whale Challenge μετέτρεψε πολλούς σε «ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ», και το παρακάτω παιχνίδι θα μετατρέψει τους χρήστες του σε «ΒΙΑΣΤΕΣ».

Το όνομα του παιχνιδιού είναι «RAPELAY».

1

Αυτό το 3D παιχνίδι κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 21 Απριλίου 2006.

Αυτό το περίεργο παιχνίδι διαθέτει μια περίεργη ιστορία …

2

Όπου ο βασικός χαρακτήρας του παιχνιδιού είναι άντρας.

Σύμφωνα με την ιστορία …

3

Ο άντρας του παιχνιδιού πλησιάζει και βιάζει μια μητέρα και τις δύο κόρες της στο παιχνίδι.

Διαβάστε για να μάθετε τι συνέβη λίγο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού:

4

Το RapeLay κυκλοφόρησε η Animation Company στην Ιαπωνία. Αλλά τα περιστατικά που έλαβαν χώρα μετά την κυκλοφορία του, ανάγκασαν την οργάνωση να το απαγορεύσει αμέσως.

Το παιχνίδι παίζεται σε μεγάλο βαθμό από ανηλίκους …

5

Πράγμα που οδήγησε ανηλίκους να γίνουν σεξουαλικά ενεργοί και σημειώθηκε αύξηση του αριθμού των περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης.

Το παιχνίδι είναι γεμάτο από ακατάλληλο περιεχόμενο.

6

Σε ένα από τα στάδια, ο παίκτης διατάσσεται να επιχειρήσει έναν εικονικό βιασμό στους γυναικείους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Εμφανίζει ερωτισμό σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού!

7

Όταν εκτός από τον αντρικό χαρακτήρα και τους τρεις γυναικείους χαρακτήρες στο παιχνίδι εμφανίζονται δύο τυχαία χέρια.

Αυτά τα δύο τυχαία χέρια στο παιχνίδι …

8

Ελέγχονται χρησιμοποιώντας τα κλικ του ποντικιού.

Ο παίκτης μπορεί να κάνει χρήση αυτών των εικονικών χεριών.

9

Για να πιάσει ιδιωτικά μέρη των γυναικείων χαρακτήρων στο παιχνίδι.

Δεν είναι αυτό εξαιρετικά περίεργο;

10

Αν δεν θέλετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να πέσουν στην παγίδα αυτών των καταστροφικών παιχνιδιών, μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε.

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: