Τα 15 πιο Χρήσιμα Εργαλεία του Google! - Fanpage

Τα 15 πιο Χρήσιμα Εργαλεία του Google!

Το Google μπορεί να γίνει ο καλύτερος μας φίλος όταν ψάχνουμε κάτι. Εκατομμύρια άτομα το χρησιμοποιούν κάθε μέρα, λίγοι όμως ξέρουν όλα αυτά που μπορεί να κάνει. Το Google είναι μια πολύ ισχυρή δυνατή μηχανή αναζήτησης με πολλές υπηρεσίες και εφαρμογές. Δείτε παρακάτω τη λίστα με τα 15 εργαλεία που ίσως να μην γνωρίζατε ότι υπάρχουν.

1. Η εφαρμογή Google translate είναι μία εφαρμογή για όσους ταξιδεύουν. Απλά στρέψτε την κάμερα του κινητού σας στη φράση που θέλετε και η μετάφραση της θα εμφανιστεί αμέσως. Πολύ χρήσιμο!

3

2. Gmailify: Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να ενώσετε όλους τους λογαριασμούς email που έχετε (Outlook.com, Yahoo! ή Aol) σε ένα λογαριασμό gmail.

4

3. Google Scholar: Είναι μια μηχανή αναζήτησης για ακαδημαϊκά άρθρα, βιβλία και περιοδικά.

5

4. Google Keep: Μια εφαρμογή για να κρατάτε όμορφες, χρωματιστές σημειώσεις. Από δω και πέρα δεν θα ξεχνάτε τίποτα!

6

5. Timer: Μπορείτε να βάλετε το χρονόμετρο για όσο θέλετε και μόλις τελειώσει ο χρόνος θα ακουστεί ένας ήχος ειδοποίησης.

7

6. Google Sky: Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο διάστημα σαν να κοιτούσατε μέσα από ένα πανίσχυρο τηλεσκόπιο. Μπορείτε να περπατήσετε στο γαλαξία και να μάθετε για τις τελευταίες μελέτες.

8

7. Google Fonts: Μια μηχανή αναζήτησης που σας βοηθά να βρείτε την καλύτερη γραμματοσειρά για τον πρότζεκτ σας.

9

8. Google Art Project: Αν είστε φαν της τέχνης, τότε θα λατρέψετε αυτή την εφαρμογή. Θαυμάστε τα νέα έργα τέχνης με καταπληκτική λεπτομέρεια.

10

9. Think with Google: Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις νέες έρευνες, τις καταναλωτικές τάσεις και τα νέα του marketing.

11

10. Google Trends: Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να δείτε ποιοι όροι αναζήτησης βρίσκονται σε ζήτηση αυτή τη στιγμή.

12

11. Μπορείτε να αγοράσετε τα πάντα μέσω του Google Shopping.

13

12. Panoramio: Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να ανακαλύψετε τον κόσμο μέσω φωτογραφιών από χρήστες του ίντερνετ.

14

13. Google Sound Search: Μια εφαρμογή που αναγνωρίζει τραγούδια, παρόμοια με το Shazam.

15

14. Google Images: Σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας εικόνες αντί για κείμενο και τα αποτελέσματα μπορεί να περιλαμβάνουν εικόνες παρόμοιες ή με διαφορετική ανάλυση, σελίδες που περιέχουν την εικόνα και άλλα πολλά.

16

15. Build with Chrome: Μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να παίζεται με ψηφιακά Lego. Δοκιμάστε το! Είναι διασκεδαστικό για παιδιά αλλά και μεγάλους.

Credit: brightside.me

Αφήστε το σχόλιο σας: