Απέραντη θλίψη! Εικόνες από την κηδεία της Μαρίας- Ιωάννας και της μητέρας της στην Κατερίνη! - Fanpage

Απέραντη θλίψη! Εικόνες από την κηδεία της Μαρίας- Ιωάννας και της μητέρας της στην Κατερίνη!

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην Κατερίνη μιας και αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα η κηδεία της Μαρίας- Ιωάννας και της μητέρας της.

Η τραγωδία της άτυχης μητέρας και κόρης σόκαρε το πανελλήνιο. Αυτή τη στιγμή τελείται στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στην Κατερίνη, η εξόδιος ακολουθία.Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και σύζυγος και οι δυο κόρες και αδερφές της άτυχης μητέρας και κόρης, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι με αυτή την τραγική κατάληξη.


Η Μαρία- Ιωάννα και η μητέρα της, Σβέτα, βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων, 9 μέρες μετά την εξαφάνισή τους, στο 27ο χλμ Κατερίνης -Ελασσόνας.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή: «Φέρουν πολλαπλές βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, συνεπεία της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου μετά την πτώση σε χαράδρα 120μετρων. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου».

κηδεία κατερίνημητέρα κόρη εξαφάνιση εξαφάνιση κατερίνη θάνατος μητέρας και κόρης

Τραγωδία στην Κατερίνη: Σήμερα η κηδεία μητέρας και κόρης! Που και τι ώρα θα γίνει;
Η τραγωδία στην Κατερίνα συνεχίζεται και σήμερα είναι η κηδεία μητέρας και κόρης! Που και τι ώρα θα γίνει η τελετή;

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι στην 17χρονη Μαρία-Ιωάννα και στη μητέρα της Σβέτα, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων εννέα ημέρες μετά την εξαφάνισή τους .

Η κηδεία τους θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Κατερίνης. Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και σύζυγος και οι δυο κόρες και αδερφές της άτυχης μητέρας και κόρης, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι με αυτή την τραγική κατάληξη.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 17χρονης και της μητέρας της!

Σύμφωνα με το πόρισμα ο θάνατος και των δυο γυναικών ήταν ακαριαίος. Η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση που εξέτασε τις σορούς των δυο γυναικών είπε στο protothema.gr: «Φέρουν πολλαπλές βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, συνεπεία της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου μετά την πτώση σε χαράδρα 120μετρων. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου».

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: