Ξερά λουλούδια άνθισαν σε εικόνα της Παναγίας μας! - Fanpage

Ξερά λουλούδια άνθισαν σε εικόνα της Παναγίας μας!

Θαυμαστό γεγονός σε εκκλησία την Ουκρανία! Την εορτή της Πεντηκοστής άρχισαν να ανθίζουν ξερά λουλούδια τοποθετημένα στην εικόνα της Παναγίας στην περιοχή της Υπερκαυκασίας….

Είναι η έκτη χρονιά που παρατηρείται αυτό το θαύμα. Πρώτη φορά συνέβη πριν από έξι χρόνια σε εκκλησία της Μονής Κρασνογόρσκι κοντά στο Μουκάτσεβ στην περιοχή της Υπερκαυκασίας.

Ήταν η πρώτη χρονιά που κατά τη διάρκεια της πασχαλινής γιορτής τοποθετήθηκαν κρίνοι στην εικόνα της Παναγίας «Η χαρά όλων των θλιβομένων»

(η εκκλησία είναι αφιερωμένη προς τιμήν αυτής της εικόνας). Περίπου ένα μήνα αργότερα, στη γιορτή της Πεντηκοστής, τα λουλούδια

(που ήταν απολύτως μαραμένα) άνθισαν σε ένα θαυμάσιο λευκό χρώμα και γεμίζουν το ναό με το άρωμά τους.

Σύμφωνα με τον ηγούμενο του μοναστηριού Krasnogorsky Αρχιμανδρίτη Ιλαρίωνα,

η ιδέα της τοποθέτησης των λουλουδιών στην εικόνα ανήκε στους ενορίτες που είχαν δει μια αναφορά παρόμοιου θαύματος στο χωριό Kulevcha της περιοχής της Οδησσού στην τηλεόραση.

Και την Κυριακή της Πεντηκοστής, τόσο οι κληρικοί όσο και οι πιστοί είδαν την άνθηση των αποξηραμένων κρίνων…

Οι ντόπιοι υποστηρίζουν πως η εικόνα «Η χαρά όλων των θλιβομένων» θεραπεύει διάφορες ασθένειες.

Σύμφωνα με τον Αρχιμανδρίτη , μια γυναίκα με έκζεμα που κάλυπτε ολόκληρο το σώμα της θεραπεύτηκε αφού έκανε μπάνιο με μια έγχυση των θαυματουργών κρίνων.

Η ίδια εικόνα μαζί με τα κρίνα βοηθησε άτεκνες γυναίκες να συλλάβουν, νέες γυναίκες που αναζητούν συζύγους, μαζί με πολλά άλλα θαύματα.

Το φαινόμενο αυτό είναι σπάνιο. Είναι γνωστό ότι συμβαίνει σε Mukacheve, Kulevcha, και στο ελληνικό νησί της Κεφαλονιάς.

Πολλοί ιερείς προσπάθησαν να βάλουν κρίνα, κοντά σε διάφορα εικονίδια, αλλά το θαύμα δεν συμβαίνει κατά βούληση.

«Οι ενορίτες δεν χρειάζονται εξήγηση. Ο καθένας μπορεί να έρθει και να το δει με τα μάτια του και θα πειστεί Αυτό αρκεί «σημειώνει ο ηγούμενος του μοναστηριού.

Πηγη: news-tora.eu

Αφήστε το σχόλιο σας: