Πέτρος Ξεκούκης: Ο Παΐσιος μου είπε ότι θα γίνω ηθοποιός. Δε χρειάζεται μάσκα σε εκκλησίες, ο Θεός προστατεύει - Fanpage

Πέτρος Ξεκούκης: Ο Παΐσιος μου είπε ότι θα γίνω ηθοποιός. Δε χρειάζεται μάσκα σε εκκλησίες, ο Θεός προστατεύει

Ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #NOT». Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του και τους ρόλους που έχει κληθεί να παίξει αλλά και την προφητεία που του είπε ο γέροντας Παΐσιος σε σχέση με το γεγονός ότι θα γίνει ηθοποιός.

Επίσης, ερωτηθείς για τους χώρους λατρείας όπου δεν είναι απαραίτητη η μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, ο ηθοποιός απάντησε: «Συμφωνώ απόλυτα, πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητη. Όταν έχεις έναν καλεσμένο στο σπίτι σου, κάνεις το καλύτερο να τον περιποιηθείς και τον φροντίζεις. Όταν μπαίνεις στον οίκο του Θεού, θα σε αφήσει ο Θεός να πάθεις κάτι;Πώς είναι δυνατόν, στον οίκο του Θεού μένεις, είναι παιδαριώδες αυτό. Το σκέφτονται αυτοί που έχουν σκοπιμότητες».

Ο Πέτρος Ξεκούκης αποκάλυψε ακόμα ότι κοινώνησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας: «Είναι δυνατόν να συγκρίνεις με τον Θεό, τον χτίστη με το χτίσμα; Πλανάσθε όσοι πιστεύετε ότι δεν κοινώνησαν! Κοινώνησαν χιλιάδες άνθρωποι εν μέσω κορωνοϊού το Πάσχα. Δεν αρρώστησε κανένας! Ασφαλώς κοινώνησα κι εγώ, δεν έπαθε κανείς τίποτα. Πώς είναι δυνατόν να πάθεις από τον ίδιο το Θεό;».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με τον γέροντα Παΐσιο και σε όσα είχε προβλέψει για εκείνον: «Στο ξεκίνημά μου στη σχολή μου είχε αναφέρει εσύ που θα έχεις λόγο και θα βγαίνεις στις τηλεοράσεις, μην ξεχάσεις να μιλήσεις για τον Χριστό και για αυτό είμαι τόσο μαχητικός. Πήγα στην αδερφή μου και της είπα χαριτολογώντας ότι μου είπε πως θα γίνω γνωστός».

Αφήστε το σχόλιο σας: