ΜΑΤ της κυβέρνησης έριξαν δακρυγόνα σε παιδάκια και ηλικιωμένους και βεβήλωσαν εικόνα της Παναγίας - Fanpage

ΜΑΤ της κυβέρνησης έριξαν δακρυγόνα σε παιδάκια και ηλικιωμένους και βεβήλωσαν εικόνα της Παναγίας

 

Συγκλονιστικά σκηνικά διαδραματίστηκαν στη Θεσσαλονίκη αφού οι πραίτωρες του αριστερού συστήματος έφτασαν στο σημείο να ψεκάσουν με δακρυγόνα μικρά παιδιά που ήταν τυλιγμένα με την ελληνική σημαία στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη.

Οι εικόνες στο βίντεο που ακολουθούν μιλούν από μόνες τους και χαράσσονται στην μνήμη καθενός. Το κλάμα, ο φόβος των παιδιών είναι ηχηρό χαστούκι στην κυβερνητική αυθαιρεσία και στον αυταρχισμό των κυβερνητικών δυνάμεων ασφαλείας!

Μηδενικός σεβασμός σε παιδιά, ηλικιωμένους, μοναχούς και εικόνες της Ορθοδοξίας από τους υπόδουλους της δήθεν δημοκρατικής κυβέρνησης. Εικόνες απόλυτης ντροπής που προκαλούν τόσο θλίψη, όσο και οργή, αποδεικνύουν πως στη χώρα κυριαρχεί η κατάχρηση της εξουσίας των κυβερνητικών εκπροσώπων στους δρόμους της Ελλάδας.

Χημικά κατά παιδιών και καπνογόνα σε εικόνες της Παναγίας, με συνέπεια τον τραυματισμό μοναχού, επιβεβαιώνουν πως οι δυνάμεις ασφαλείας δεν λειτουργούν για την ασφάλεια των Ελλήνων και της Ελλάδας. Για ποιους λοιπόν;

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/de_DE/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Ούτε τα παιδάκια δεν σεβάστηκαν δυστυχως..

Gepostet von Nakos Marougkas am Samstag, 8. September 2018

Στο συγκλονιστικό παράδειγμα της Αριστεράς προστίθεται και η εξής μαρτυρία: Θεσσαλονίκη, Πύλη Επιβατών – Μια παρέα τριών αντρών περνά. Ο ένας κρατά στα χέρια του μεγάλη εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας. Πλησιάζουμε. Παρατηρούμε τρύπα στο κεφάλι της.

– Είναι από καπνογόνο, λέει αυτός που την κρατά. Και συνεχίζει:

– Ανάμεσα στο πλήθος, μπροστά από τα ΜΑΤ, στεκόνταν ένας μοναχός. Έπεσε το δακρυγόνο πάνω στην εικόνα που κρατούσε. Την διαπέρασε. Κάποιοι αστυνομικοί άρχισαν να γελάνε και χειροκροτήσανε. Ο μοναχός κοίταξε τον ΜΑΤατζή που έριξε το δακρυγόνο πάνω στην εικόνα και του είπε:

– Αυτό το χέρι, θα ξεραθεί.

-Αντε γ… σου, του απάντησε εκείνος και ακολούθησαν κι άλλα γέλια και μπουνιές που έπεσαν στην τραυματισμένη, άγια εικόνα.

Το δακρυγόνο που την διαπέρασε είχε χτυπήσει τον μοναχό στο πόδι, ο οποίος και διεκομίστηκε στο νοσοκομείο.

Προτού αναχωρήσει, παρέδωσε την εικόνα της Παναγίας σε έναν από τους τρεις της παρέας που συναντήσαμε.

– Παράκληση να παραδοθεί στο Άγιον Όρος, του είπε.

Ο κύριος, δάσκαλος από την Κρήτη, αφού μίλησε με τον πνευματικό του, δεν θα επιστρέψει στην Κρήτη ακόμη. Θα πάει την εικόνα στο Ιερό Κοινόβιο του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στο Πεντάλοφο Κιλκίς και, πιθανόν με την μεσολάβηση γνωστού συναδέλφου από εκεί, η εικόνα θα επιστραφεί στο Περιβόλι της Παναγιάς.

[pentapostagma]

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας: