Τα 4 στανταράκια που δείχνουν ότι η γυναίκα σε βαρέθηκε!!!

Τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μας εννοούνται. Κανείς δεν αρέσκεται στο να ακούει την αλήθεια στην πιο ωμή της μορφή. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στις σχέσεις. Όπως στην περίπτωση που σ΄έχει βαρεθεί και δεν ξέρει πώς να σου το πει. Το θέμα είναι τουλάχιστον να το καταλάβεις, καθώς η γνώση είναι ανυπέρβλητη δύναμη.

1. Μη επαναλαμβανόμενο $εξ

Σε περίπτωση που δε συζείς και συναντιέσαι μαζί της ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δεν υπάρχει λόγος η εpωτική συvεύpεση να μην επαναλαμβάνεται και δεύτερη φορά το ίδιο βράδυ. Αν για κάποιο λόγο αρχίσει να αρνείται τον επόμενο γύρο συστηματικά, τότε η πράξη γίνεται καθαρά για να καλυφθεί η ανάγκη της και μαζί και η δική σου. Άλλωστε για τους μυημένους στο καλό $εξ, η δεύτερη φορά είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη.

2. Αρχίζει να σου κρύβει τα garbage news

Tα νέα της ημέρας άλλοτε είναι σπουδαία, άλλοτε είναι κουβέντα να γίνεται. Στην περίπτωση που συνήθιζε να σου αναλύει πως πέρασε τη μέρα της και ξαφνικά ρωτάει μόνο εσένα, τότε κάτι δεν πάει καλά. Μάλλον έχει μπει στο μυαλό της, η σκέψη της ημερομηνίας λήξης. Ακόμα βέβαια δεν ξέρει την ακριβή. Όταν σταματήσει τελείως να σου μιλάει για εκείνη, τότε θα μάθεις και την ακριβή ημερομηνία.

3. Παύση περιποίησης

Εκεί που σου ερχόταν κοκέτα, τη βλέπεις ξαφνικά άβαφη, με τα μαλλιά πιασμένα και με ενδυμασία γυναίκας που πάει στη λαϊκή. Δε λέω, θα τύχει να συμβεί και αυτή Αν αυτό όμως συμβαίνει κατ΄εξακολούθηση, μη βιαστείς να μιλήσεις για την ατέλειωτη οικειότητα που νιώθει με σένα. Μήπως δεν τη νοιάζει καθόλου αν τη γουστάρεις;

4. Το μόριο «ρε»

Αρχίζει να εντάσσει στο φρασεολόγιο που σου απευθύνεται το μόριο «ρε» Η φουλ χρήση του «ρε» παραπέμπει μεν σε οικειότητα, από την άλλη όμως αρχίζει να χάνεται ο μύθος της για σένα. Ίσως κάποια στιγμή σε πει και μ@λάkα. Και δεν είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσεις όπως ο Παπακαλιάτης στον ΑΝ.

Πηγή:  simplyman.gr

Related posts

Καιρός: «Βουτιά» της θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς – Πού θα βρέξει σήμερα

Με φόρα έρχεται η κακοκαιρία ATENA: Οι περιοχές που θα βρεθούν στο έλεος των φαινομένων που φέρνει στο πέρασμά της

Αθήνα: Έλληνας σώριασε στο έδαφος αλλοδαπό που επιχείρησε να τον ληστέψει (video)