0
4. Πριονίδια
Κάποιες εταιρίες προσθέτουν πριονίδι στις συσκευασίες με το τριμμένο τυρί, για να μην κολλάνε τα κομμάτια μεταξύ τους. Στη λίστα με τα συστατικά αναφέρεται ως “κυτταρίνη”.
5. Στομάχι μοσχαριού
Εάν σας αρέσει πολύ το τυρί, τότε σας αρέσει και το στομάχι μοσχαριού! Το επεξεργάζονται, το ονομάζουν “πυτιά” (rennet) και το χρησιμοποιούν για την πήξη του γάλακτος.
6. Εκκρίσεις σμήγματος προβάτου
Και αυτό είναι… οι τσίχλες μας! Στα συστατικά το ονομάζουν λανολίνη. Μαλακώνει την τσίχλα και είναι πιο εύκολο να τη μασήσουμε.