0
7. Κύστη ψαριού
Σας αρέσει η μπύρα; Ειδικά οι “ξανθιές”; Όσες από αυτές περιέχουν ψαροκόλα (isinglass) στην πραγματικότητα πρόκειται για την κύστη ενός ψαριού και σε αυτό οφείλεται το χρυσαφί τους χρώμα.
8. Κόκκαλα
Τα απανθρακωμένα κόκκαλα ζώων αφήνουν πίσω τους μια σκόνη που χρησιμοποιείται στη λευκή ζάχαρη για να την φλιτράρει και να απομακρύνει χρωματικές ανωμαλίες.
9. Σκαθάρια
Ρίξτε μια ματιά στα συστατικά των αγαπημένων σας ροφημάτων και τροφίμων που έχουν κόκκινο χρώμα. Αν ανάμεσα σε αυτά περιέχεται και η carmine, τρώτε/πίνετε αλεσμένο κέλυφος σκαθαριού.