1 Ψωμί
Το ψωμί γίνεται πολύ σκληρό στο ψυγείο. Καλό είναι να μείνει σε συνθήκες δωματίου.
2 Φρέσκα αυγά (Μερικές φορές)
Εάν τα αυγά σας δεν είναι του εμπορίου, καλό θα ήταν να μένουν εκτός ψυγείου.
3 Μπανάνες
Το ψυγείο είναι ο χειρότερος εχθρός τους. Το φρούτο αυτό θα μαυρίσει πολύ πιο γρήγορα και λογικό είναι αν σκεφτεί κανείς σε τι συνθήκες ευδοκιμεί.
4 Τουρσί
Δεν θα πάθει κάτι στο ψυγείο, απλά το ίδιο χαρούμενο θα είναι και στο ράφι.
5 Καuτή Σάλτσα
Ένα γρήγορο μάθημα χημείας! Οι σάλτσες αυτές κρατάνε πολύ λόγω της οξύτητας που έχουν. Οι χαμηλές θερμοκρασίες όμως μπορούν να χαμηλώσουν αυτή την οξύτητα. Οπότε, μακρυά από το ψυγείο.
6 Ολόκληρα καρπούζια
Προσέξτε τα καρπούζια σας! Το φρούτο αυτό έχει πολύ σκληρή φλούδα που το κρατάει φρέσκο. Το κρύο χαλάει αυτή την προστασία και έτσι χαλάει πιο γρήγορα.
7 Σως σόγιας
Και άλλη χημεία, μπορείτε να τα καταφέρετε; Εννοείται! Η σως σόγιας είναι προϊόν ζύμωσης και έτσι έχει μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.
8 Πατάτες, κρεμμύδια και σκόρδα
Μαλακώνουν και χαλάνε πιο γρήγορα, οπότε είναι μία άσκοπη σπατάλη υλικών και αποθηκευτικού χώρου.
9 Σιρόπι από σφένδαμο
Εάν μείνει σε πολύ κρύες συνθήκες παγώνει και σκληραίνει πολύ, οπότε σε θερμοκρασία δωματίου θα διατηρηθεί σε καλύτερη κατάσταση.
10 Κέικ
Το ψυγείο θα το στεγνώσει πιο γρήγορα, οπότε καλύτερα να το αφήσετε στο ράφι.
Credit: guff.com