0
Μπισκοτακια κανελας
Υλικά
500 γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του,1/4 κουταλακι του γλυκου σοδα,2 κουταλακια κανελα,1/2 κουταλακι γαρυφαλλο,μια φλυτζανα ζαχαρη,μια φλυτζανα λαδι,μιση φλυτζανα χυμο πορτοκαλι και ξυσμα απο ενα πορτοκαλι
Χτυπαμε στο μιξερ για λιγο το λαδι,τη ζαχαρη και το χυμο!Προσθετουμε το αλευρι με τα υπολοιπα υλικα και ζυμωνουμε!!!!!!!Θα χρειατει να προσθεσουμε ακομη λγο αλευρι.Κανουμε μπισκοτακια σε διαφορα σχεδια με κορνε ή κουπ-πατ και ψημνουμε στους 170 βαθμους στις αντιστασεις για 15 λεπτα περιπου
Πηγή: daddy-cool.gr