Το καλύτερο κομμάτι του καφέ είναι ο αφρός του. Ολοι το ξέρουν αυτό. Μπορείς να πεις ψέματα στον εαυτό σου και να πεις ‘πραγματικά όχι, μου αρέσει η γεύση του διπλού εσπρέσσο ή του νες..’ αλλά εμείς ξέρουμε ότι ο αφρός από γάλα κάνει όλη τη διαφορά.
Και ακόμα καλύτερος είναι ο αφρός με κομμάτια σοκολάτας που δεν έχουν καν γεύση σοκολάτας που την πασπαλίζουν από πάνω. Και ακόμα καλύτερα είναι τα σχέδια που μπορείς να φτιάξεις με αυτόν τον αφρό!
Μια φατσούλα? Σίγουρα! Ενα κόκκο καφέ? Κλασσάτο. Μια τοπλες γυναίκα? Ορίστε?
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Μπορούν να γίνουν πολύ αναπαραστατικοί. Ειδικά το 12. Δεν θα δούμε ποτέ ξανά τον αφρό με το ίδιο μάτι.