5 Συνήθειες που είχαν οι άνθρωποι τα Προηγούμενα Χρόνια και Τείνουν πλέον προς Εξαφάνιση.

Οι άνθρωποι του εικοστού αιώνα έχουν κατηγορηθεί για την δημιουργία πολλών προβλημάτων και αντιμετωπίζονται σαν «λιγότερο άνθρωποι». Θεωρούνται ως ένα εξωγήινο είδος που έχει κατέβει για να καταστρέψει ό, τι έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα.

5. Οι άνθρωποι του εικοστού αιώνα «σκοτώνουν» τη βιομηχανία της χαρτοπετσέτας.

Η υπεράσπιση των προϊόντων που «λερώνονται», δρα εναντίον της επόμενης γενιάς στην ανθρωπότητα. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν χαρτί κουζίνας αντί για χαρτοπετσέτες.

Η νέα γενιά θεωρεί ότι το να εξαφανιστούν οι χαρτοπετσέτες αποτελεί περιβαλλοντική αυτοάμυνα και έτσι τις έχουν αποκλείσει από την καθημερινότητά τους.

4. Οι άνθρωποι του εικοστού αιώνα σχεδόν εξαφάνισαν το φελλό κρασιού.

Αυτή η γενιά θεωρείται η λιγότερο υποταγμένη στα παραδοσιακά πώματα από φελλό. Ένα άρθρο του συμβουλίου της αμπελοοινικής αγοράς το 2015, ανέφερε ότι οι εταιρείες χρησιμοποιούν τα βιδωτά καπάκια για να προσελκύσουν τα άτομα αυτής της χιλιετίας. Αυτό συμβαίνει γιατί τα άτομα αυτά δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον τρόπο με τον οποίο κλείνει ένα μπουκάλι κρασί, παρα μόνο για το κρασί που περιέχεται στο μπουκάλι.

Οι φελλοί είναι απορροφητικοί και χρειάζεται ειδικό εργαλείο για να βγουν. Ακόμη χρειάζεται άλλο ειδικό εργαλείο για να τοποθετηθούν ξανά στο μπουκάλι, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταστραφούν και να θρυμματιστούν κατά την προσπάθεια αυτή. Δημιουργούν δηλαδή προβλήματα που λύνονται με τα μεταλλικά και πλαστικά καπάκια.

Ο μόνος λόγος για να θέλει κάποιος τους φελλούς ως πώματα κρασιών, είναι όταν θέλει να κερδίσει περισσότερα χρήματα από το άνοιγμα των μπουκαλιών στις επίσημες γιορτές και δεξιώσεις.

3. Οι άνθρωποι του εικοστού αιώνα εξαφανίζουν τη βιομηχανία του γκόλφ.

Το γκολφ, αποτελεί ένα πολυτελές άθλημα, όπου για να το κάνει κανείς θα πρέπει να βρίσκεται στην τάξη του κόμη και του βαρόνου.

Ναι ή οχι στο γκόλφ είναι σαν να λέμε ναι ή οχι στους δεινόσαυρους κατά την άποψη των νέων του εικοστού αιώνα.

Το γκολφ απορρίπτεται από τους ανθρώπους όλο και περισσότερο. Αυτό μας απαλλάσσει από αυτό το είδος αναερόβιας άσκησης, όπου είναι κατά κύριο λόγω αναποτελεσματικό και τα οφέλη είναι είναι πολύ λίγα.

Το γκολφ είναι η αθλητική εκδοχή του καπιταλισμού. Ευνοεί λιγότερους ανθρώπους, αυτούς που διαθέτουν χρήματα και απαιτεί πολύ εξειδικευμένο εξοπλισμό.

2. Οι άνθρωποι του εικοστού αιώνα εξαφανίζουν τις διακοπές.

Οι άνθρωποι του εικοστού αιώνα είναι απίθανο να είναι μόνιμοι σε μια δουλειά. Έτσι όσα χρήματα και αν πληρώνονται προτιμούν να τα κρατήσουν, και φοβούνται να κάνουν περιττά έξοδα. Δεν σκοτώνουν εκείνοι τις διακοπές, αλλά οι συνθήκες που επικρατούν.

Μην πείτε ποτέ σε καταπιεσμένους εργαζόμενους με χρέη και απλήρωτες υπερωρίες ότι ένα διάλειμμα-εκδρομή θα ήταν καλό γι ‘αυτούς, επειδή είναι πιθανό να σας θυμώσουν.

1.Οι άνθρωποι του εικοστού αιώνα δεν αγοράζουν διαμάντια.

Γιατί οι νέοι του εικοστού αιώνα δεν αγοράζουν διαμάντια; Γιατί δεν πίνουν δηλητήριο; Η απάντηση είναι η ίδια και στις δυο ερωτήσεις. Γιατί σκοτώνουν.

Η κατάπτωση του εμπορίου διαμαντιών είναι γεγονός για αυτή τη χιλιετία. Πρίν από το internet, οι μόνες πληροφορίες που είχαμε για τα διαμάντια προέρχονταν από τους ανθρώπους που τα διαφήμιζαν. Αλλά τώρα, γνωρίζουμε πολύ περισσότερα για αυτά. Η νέα γενιά μπορεί πλέον να μάθει για οτιδήποτε, οπουδήποτε , οποιαδήποτε στιγμή. Έτσι μπορούν να μάθουν τα πάντα για τα διαμάντια.

Τα διαμάντια έχουν λίγες χρήσεις ως ακατέργαστα. Τα επεξεργασμένα διαμάντια είναι ανώτερα σχεδόν σε κάθε περίπτωση και βελτιώνονται συνεχώς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση των τεχνολογιών για την επεξεργασία τους.

Τα διαμάντια είναι ο εχθρός της νέας γενιάς καταναλωτών, αφού δεν τα προτιμούν και τελικά δεν τα αγοράζουν.

Credit: Cracked.com

Related posts

Δεν έχει άλλα δάκρυα: Αιγόκεροι και άλλα 3 ζώδια «ξεμπερδεύετε» με τον πόνο του χωρισμού σας πριν φύγει το Φθινόπωρο!

Καιρός: «Βουτιά» της θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς – Πού θα βρέξει σήμερα

Με φόρα έρχεται η κακοκαιρία ATENA: Οι περιοχές που θα βρεθούν στο έλεος των φαινομένων που φέρνει στο πέρασμά της