0
Όπως ήδη γνωρίζετε δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και ο νεαρός σερβιτόρος έσπασε όλα τα ρεκόρ με την τεχνική του καθώς κατάφερε να μεταφέρει 33 γεμάτα πιάτα με φαγητό.
Το tip του Ζεϊντάτ και ο λόγος που έμαθε να το κάνει
Ο Ζεϊντάτ έμαθε να το κάνει αυτό, αφενός για να εξυπηρετεί το κόσμο πιο γρήγορα, αφετέρου για να αποφεύγει τις πολλές μετακινήσεις μεταξύ πάσου και τραπεζαρίας και να εξοικονομεί ενέργεια.
«Γιατί να επιστρέφεις στην κουζίνα ξανά και ξανά όταν μπορείς να εξυπηρετήσεις όλους τους πελάτες με μία κίνηση;» είπε ο ίδιος ο Μοχάμαντ Ζεϊντάτ.
Δείτε το βίντεο: